Μπακογιάννη: Ο Καμμένος κατάφερε να «φάει» και δεύτερο υπουργό μετά τον Φίλη

Μπακογιάννη: Ο Καμμένος κατάφερε να «φάει» και δεύτερο υπουργό μετά τον Φίλη

«Η σημερινή παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών τη στιγμή που τρέχουν τόσα πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι τελείως διαλυμένη» είπε η πρώην υπουργός Εξωτερικών

ntora_mpakogianni_5
Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών, τόσο για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο όσο όμως και για την κυβέρνηση στο σύνολό της.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε «εντυπωσιασμένη» από το γεγονός οτι ο κ. Καμμένος κατάφερε όπως είπε "να φάει" και δεύτερο υπουργό μετά τον κ. Φίλη, καταλήγοντας οτι η εικόνα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου δείχνει μια κυβέρνηση η οποία είναι τελείως διαλυμένη.

«Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Κατάφερε ο κ. Καμμένος από ότι αντιλαμβάνομαι να "φάει" και τον δεύτερο Υπουργό μετά τον κ. Φίλη, τον κ. Κοτζιά. Η εικόνα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου, η σημερινή παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών τη στιγμή που τρέχουν τόσα πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι τελείως διαλυμένη», κατέληξε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Δείτε τις δηλώσεις της από το flashnews.gr

Ντόρα Μπακογιάννη από Χανιά για παραίτηση Κοτζιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης