Γεννηματά: Αυτή δεν είναι προοδευτική ή αριστερή πολιτική, είναι μόνο επικίνδυνη για την ελληνική κοινωνία

4572912

Δήλωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για το Νόμο Παρασκευόπουλου

«Ο Νόμος αυτός στο όνομα της δήθεν «αποσυμφόρησης των φυλακών» οδηγεί αυτόματα σε αποφυλακίσεις χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένα κριτήριο της επικινδυνότητας των εγκληματιών» επισήμανε η Φώφη Γεννηματά και προσέθεσε:

«Χρησιμοποιείται κατ’ επανάληψη από κυκλώματα συμφερόντων, που λυμαίνονται για ίδιον όφελος τις φυλακές κατασκευάζοντας δήθεν αναπήρους. 

Και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τροπολογία επιμένει κόντρα στην λογική και την θέληση της κοινωνίας στην παράτασή του»!


Ολόκληρη η δήλωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής:

«Ο Νόμος Παρασκευόπουλου εντείνει καθημερινά την ανασφάλεια και την ανησυχία των πολιτών χωρίς να λύνει τα προβλήματα των συνθηκών κράτησης στις φυλακές. Η Κυβέρνηση παραμένει δέσμια ιδεοληψιών και εσωκομματικών εξαρτήσεων .

Ο Νόμος αυτός στο όνομα της δήθεν «αποσυμφόρησης των φυλακών» οδηγεί αυτόματα σε αποφυλακίσεις χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένα κριτήριο της επικινδυνότητας των εγκληματιών.

Χρησιμοποιείται κατ’ επανάληψη από κυκλώματα συμφερόντων, που λυμαίνονται για ίδιον όφελος τις φυλακές κατασκευάζοντας δήθεν αναπήρους.

Και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τροπολογία επιμένει κόντρα στην λογική και την θέληση της κοινωνίας στην παράτασή του!!

Στις 16/04/2015 κατά την συζήτηση του Νόμου στην Βουλή είχα δηλώσει:

«Δεν μπορούμε να πάμε άκριτα σε απολύσεις κρατουμένων με πολυετείς καθείρξεις και για τα βαρύτερα των εγκλημάτων, χωρίς κριτήρια και περιορισμούς, χωρίς καν την κρίση δικαστικού συμβουλίου».

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε.

Και την ίδια ώρα η Κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα για να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην ποινική και σωφρονιστική νομοθεσία.

Αυτή δεν είναι προοδευτική ή αριστερή πολιτική, είναι μόνο επικίνδυνη για την Ελληνική Κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

προοδευτική πολιτική

να βγω ΕΓΩ στη συνταξη στα 36 😘με εφΑΡΠΑΞαρα (χωρις να χω πατησει ποδι στη δουλεια) και ΕΣΥ στα 67 😉 με τα μισα των μισών των μισών των μισών κτλ κτλ 😷...Θυμίζω εφΑΡΠΑΞ προοδευτικου ΤΣΟΥΚΑΛΑ:1.000.000€ (τα μηδενικα ειναι σωστά)

ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΓΗΚΕ

ΜΕ 28 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΙΛΕ .ΤΟ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΟΙΧ ΣΤΗΝ ΔΟΥΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΕΠΟΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΙΤΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑΖΙΑΡΗ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mits01_2

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να εκθέσει στη Γερμανίδα καγκελάριο τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού σχεδίου που θα υλοποιήσει, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία

1
tsip00

Η Τουρκία να σταματήσει αμέσως την παραβίαση του διεθνούς δικαίου, τις παράνομες δραστηριότητες εντός της ΑΟΖ της Κύπρου, διότι παραβιάζοντας την κυπριακή κυριαρχία, παραβιάζει την ευρωπαϊκή κυριαρχία, είπε προσερχόμενος στην σύνοδο της ΕΕ ο πρωθυπουργός

2