Τα πηγαδάκια και τα χαμόγελα στην επέτειο της Νέας Δημοκρατίας

Τα πηγαδάκια και τα χαμόγελα στην επέτειο της Νέας Δημοκρατίας

Στην πρώτη σειρά και τα ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο Πέτρος Μολυβιάτης και ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, ο Χρήστος Δήμας, η Μαριέττα Γιαννάκου

nd_main01
Χαμόγελα, αισιοδοξία αλλά και συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα στην εκδήλωση της επετείου 44 χρόνων ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη, ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο για την ιστορία του κόμματος, με κορυφαία στελέχη και τους πρώην προέδρους του κόμματος, αλλά και απλά στελέχη, να παρακολουθούν συγκινημένοι.

44 Χρόνια Νέα Δημοκρατία


Κλείσιμο
Στην πρώτη σειρά και δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκη, κάθισαν εξ αριστερών ο πρώην πρόεδρος Κώστας Καραμανλής και εκ δεξιών του ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Δίπλα στο κ. Καραμανλή βρισκόταν ο επίσης πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

4574289
4574295

Στην πρώτη σειρά κάθησαν επίσης τα ιστορικά στελέχη του κόμματος όπως ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο Πέτρος Μολυβιάτης και ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, ο Σταύρος Δήμας, η Μαριέττα Γιαννάκου κ.α.

4574319


Τη βαθιά του συγκίνηση εξέφρασε ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης κατά την προσέλευση του στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 44 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ . Οπως είπε χαρακτηριστικά « με βαθιά συγκίνηση προσέρχομαι στον εορτασμό των 44 χρόνων από την ίδρυση της παράταξης με την οποία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής -και κάποιοι από εμάς- θέσαμε τα θεμέλια της μακροβιότερης και πιο σταθερής Δημοκρατίας που γνώρισε ο τόπος μας. Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που άντεξε μέσα στην πολύπλευρη κρίση της χώρας μας. Και τώρα, είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να εγγυηθεί και πάλι την πολυπόθητη αναγέννηση της πατρίδας μας» τόνισε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ.
nd11

nd04
nd08
nd07
nd06
nd05
nd10
nd09

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης