Ξυδάκης στο ΘΕΜΑ 104,6 για την παρακολούθηση Λαφαζάνη: Να απαντήσει το υπ. Προστασίας του Πολίτη στην ελληνική κοινωνία

Ξυδάκης στο ΘΕΜΑ 104,6 για την παρακολούθηση Λαφαζάνη: Να απαντήσει το υπ. Προστασίας του Πολίτη στην ελληνική κοινωνία

«Δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο τμήμα. Είναι ο ρόλος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου να επιληφθεί και να απαντήσει στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

nikos-xudakis-1
«Εγώ χθες είδα τον Παναγιώτη το Λαφαζάνη και του είπα ότι "οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό σου στο βαθμό που υφίστασαι τέτοια δίωξη και μεταχείριση». Αυτό δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης ερωτηθείς για την αποκάλυψη από το ΘΕΜΑ ότι ασφαλίτες «ντυμένοι» κάμεραμαν παρακολουθούσαν το Λαφαζάνη.

Κληθείς να τοποθετηθεί για το αν η υπηρεσία «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» λειτουργεί αυτοβούλως, ο κ. Ξυδάκης απάντησε «δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο τμήμα. Είναι ο ρόλος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να επιληφθεί και να απαντήσει στην ελληνική κοινωνία. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις λεπτομέρειες».

Μιλώντας για το δημοψήφισμα στα Σκόπια σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «ως ένα έχει επιτευχθεί μια κίνηση απονομιμοποίησης δια της αποχής» παρατηρώντας ότι «το δημοψήφισμα δεν ήταν το καθοριστικό» αν και ο Ζόραν Ζάεφ, όπως είπε, «δεν πετυχαίνει να πάει στη Βουλή με ισχυρό πολιτικό όπλο στα χέρια του».

Ο κ. Ξυδάκης είπε, επίσης, ότι «σε περίπτωση που έχουμε εμπλοκή με καθυστέρηση η Ελλάδα είναι σημαντικό να κεφαλαιοποιήσει τα διπλωματικά της κέρδη».

Όσον αφορά, τέλος, το θέμα των συντάξεων είπε ότι «η πολιτική βούληση είναι να μην υπάρχουν περικοπές συντάξεων» προσθέτοντας ότι «δεν συντρέχουν λόγοι και προϋποθέσεις για να γίνει η περικοπή».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης