ΝΔ: Οι δηλώσεις Ζάεφ δείχνουν τις πραγματικές επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών

ΝΔ: Οι δηλώσεις Ζάεφ δείχνουν τις πραγματικές επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για τις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ 

nea_dimokratia
Παρέμβαση για την προκλητική δήλωση του Ζόραν Ζάεφ που δήλωσε ότι «δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας» έκανε η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της, η Πειραιώς τόνισε ότι οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ «δείχνουν ποιες είναι οι πραγματικές επιπτώσεις της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτές που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί, από την πρώτη στιγμή, να αποτρέψει με κάθε τρόπο».

Μάλιστα, η ΝΔ αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης, θέτοντας το ερώτημα: «τι έχουν άραγε να πουν σήμερα οι κ. Τσίπρας και Καμμένος εκτός του να ανανεώνουν τους όρκους πίστης τους για να μην χάσουν τις καρέκλες τους;»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:


«”Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο”.

Οι νέες δηλώσεις του κ. Ζάεφ δείχνουν ποιες είναι οι πραγματικές επιπτώσεις της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτές που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί, από την πρώτη στιγμή, να αποτρέψει με κάθε τρόπο. Τι έχουν άραγε να πουν σήμερα οι κ. Τσίπρας και Καμμένος εκτός του να ανανεώνουν τους όρκους πίστης τους για να μην χάσουν τις καρέκλες τους;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης