Νέα πυρά ΑΝΕΛ προς Κοτζιά: Oφείλει στους ΑΝΕΛ ότι κάθεται στην υπουργική καρέκλα

Νέα πυρά ΑΝΕΛ προς Κοτζιά: Oφείλει στους ΑΝΕΛ ότι κάθεται στην υπουργική καρέκλα

Αιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά για την στάση του σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης -Τι απαντούν κύκλοι του ΥΠΕΞ

tosss
Κρίση στις σχέσεις του Νίκου Κοτζιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχει προκαλέσει η Συμφωνία των Πρεσπών, μετά και την προαναγγελία του Υπουργού Εξωτερικών για την υπερψήφιση της από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές, όταν αυτή θα έρθει στην Βουλή μετά τον Ιανουάριο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέμεινε στο ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.

«Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του», τόνισε ο κ. Τοσουνίδης, ενώ αφήνοντας αιχμές εναντίον του Νίκου Κοτζιά είπε ότι δεν δοκιμάστηκε στον στίβο της πολιτικής καθώς δεν είναι εκλεγμένος από τον λαό και τόνισε ότι οφείλει και στους ΑΝΕΛ την υπουργική καρέκλα του.

tosounidis1


«Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο με αυτή την κυβέρνηση μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών», ανάφερε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση πριν ψηφιστεί η συμφωνία στην Βουλή.

Απάντηση Κοτζιά στους ΑΝΕΛ

Κλείσιμο
Κύκλοι του υπουργού εξωτερικών αντέδρασαν, σχολιάζοντας ότι «την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης