Γεννηματά στο ΘΕΜΑ 104,6: Τυχοδιωκτική ομάδα η κυβέρνηση με στόχο να μείνει στην εξουσία

4541456__1_

Η μεγάλη διαφορά του ΠΑΣΟΚ ήταν ότι την ελπίδα που υποσχέθηκε την έκανε πράξη τόνισε η Φώφη Γεννηματά

Τυχοδιωκτική και καιροσκοπική ομάδα που έχει στόχο να μείνει στην εξουσία χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ερωτηθείσα για την προσπάθεια διεμβολισμού του Κινήματος Αλλαγής η κυρία Γεννηματά απάντησε ότι «δεν αποδίδει η προσπάθεια διεμβολισμού του ΚΙΝΑΛ. Δεν μπορούν να αποκτήσουν κεντροαριστερό πρόσωπο ό,τι και να κάνουν. Το αριστερό πρόσωπο το έκαψαν μέα από τη συνεργασία με την ακροδεξιά και τον Καμμένο. Είναι μια ομάδα που κινήθηκε τυχοδιωκτικά και καιροσκοπικά με στόχο να μείνουν στην εξουσία και έτσι πρέπει να τους κρίνει ο λαός».

Η ίδια χαρακτήρισε επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται τονίζοντας ότι «δικαιώνεται η άποψή μου ότι οι εκλογές έπρεπε να γίνουν πολύ νωρίτερα». «Η χώρα δεν αντέχει εκλογές μέσα σε αυτό το κλίμα πόλωσης. Αυτές οι λογικές δίωξης και αυτοφώρου για διατύπωση διαφορετικών απόψεων τις εγκαινίασε η κυβέρνηση και σε αυτό παρασύρεται η ΝΔ. Προσπαθούν να αντιγράψουν το δικομματισμό του παρελθόντος αλλά είνα μια καρικατούρα» συμπλήρωσε.

Σχολίαζοντας τις προσθήκε τύπου Ξενογιαννακοπούλου στο κυβερνητικό σχήμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «άνθρωποι που έχουν φύγει από το χώρο μας εδώ και χρόνια και τέτοιες μεμονωμένες προσχωρήσεις με την τυχοδιωκτική λογική του Τσίπρα δεν δίνουν προοδευτικό πρόσημο και δεν ξεγελούν κανέναν».

«Η μεγάλη διαφορά του ΠΑΣΟΚ στην ιστορική του διαδρομή ήταν ότι την Ελπίδα που υποσχέθηκε την έκανε πράξη. Υπήρξε προκοπή και περηφάνια στον Έλληνα. Αυτό είναι μια τεράστια διαφορά, το να υλοποιείς αυτά που υπόσχεσαι» πρόσθεσε με νόημα.

«Το όπλο της Ελλάδας είναι η ενότητα, η εθνική συνεννόηση, το εθνικό σχέδιο. Χρειάζονται αλλαγές στο στόχο για τα πρωτογενή πλεονάσματα γιατί αλλιώς θα διαιωνιστεί η υπερφορολόγηση, χρειάζεται και νέα αναδιάρθρωση του χρέους. Θέλουμε και πολιτική αλλαγή, μια νέα κυβέρνηση, αλλά και αλλαγή πολιτικής. Όχι να πανηγυρίζει ο Τσίπρας για την επέκταση των συμβάσεων που θα έπρεπε να είχε γίνει από το 2015 και πάγωσε με νόμο ΣΥΡΙΖΑ για άλλα δύο χρόνια. Δεν είναι λύση να έρθει η ΝΔ που έχει τεράστιες ευθύνες για τα Μνημόνια, μαζί με τον κ. Τσίπρα προσπαθούν να τις συγκαλύψουν».

«Πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά η λογική της δημαγωγίας, του λαϊκισμού που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η κυρία Γεννηματά.

Έκανε, τέλος, κάλεσμα «στους προοδευτικούς πολίτες, σε όσους αισθάνθηκαν ότι τους πλήγωσε το ΠΑΣΟΚ και αναζήτησαν αλλού λυσεις αλλά εξαπατήθηκαν ενώ άλλοι απομακρύνθηκαν αππό την πολιτική απογοητευμένοι. Όλο και περισσότεροι αισθάνονται ότι η Δημοκρατία δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρόοδο και την ευημερία και αυτό είναι λάθος και ευθύνη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ μετεξελίσσεται σε ένα νέο φορέα. Έχουμε ιστορική ευθύνη να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία. Εμείς δεν θέλουμε συνεργασίες στη βάση καιροσκοπισμού αλλά στη βάση της πρότασης για τη χώρα με ελληνική ταυτότητα».


ΣΧΟΛΙΑ (16)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ .ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΡΑΥΤΑ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΙΔΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 1900

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Η λογική της δημαγωγίας, του λαϊκισμού που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ» (τόνισε η κυρία Γεννηματά). ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ, κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΈΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝ Ο κ. Κ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ. ΑΠΟ "ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ" ΕΩΣ Κ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ.

@

Συνταξιούχος λόγω αναπηρίας που δεν της επιτρέπει να εργάζεται 8 ώρες την ημέρα καθιστή σε τράπεζα για λόγους υγείας αλλά μπορεί να τρέχει 20 ώρες την ημέρα για να διοικεί κράτος. Ένα Τσιπροκατασκεύασμα που ονειρεύεται σαλόνια. Πληρώνουν οι χαχόλοι του Μπανανιστάν τον κάθε γελοίο τεμπέλη

M59

Κλείσε το μαγαζί ......μπαίνετε συνέχεια μέσα......και χρωστάτε και της Μιχαλούς στις τράπεζες!!!! Τι μας λες τώρα για τον σύριζα , όταν κάνεις κρα να γλείψεις κανένα κοκαλάκι εξουσίας ,αλλά μάταια..... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΝΤΕΡΒΙΣΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ,ΑΔΕΔΥ ,ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΜΕ 52%,ΓΕΩΤΕΕ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΕΘ.ΤΡΑΠΕΖΗΣ 48% )ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Νικ

Μίλησε και το ζωντανό απολίθωμα του πασοκ... Έλεος

vagpap

Μιλούν οι αρχιτυχοδιώκτες, αυτοί που το μόνο που τους νοιάζει είναι το πως να βρίσκονται στην εξουσία με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτοί που δεν ψήφιζαν την απλή αναλογική για να παίζουν μπαλαντέρ προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση. Γιατί ξέρουν ότι η ΝΔ εφόσον κερδίσει τις εκλογές με τον παρόντα εκλογικό νόμο, το πιθανότερο είναι να μην έχει αυτοδυναμία αλλά ακόμα και να έχει θα είναι πολύ μικρή, οπότε θα χρειάζεται οπωσδήποτε δεκανίκι προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση. Οπότε πάλι θα κυβερνήσουν. Εκτός κι αν ο ελληνικός λαός τους στείλει στα τάρταρα.

planet

Φώφη πάρτο απόφαση καλύτερα ΣΥΡΙΖΑ παρα συγκυβέρνηση με ΝΔ. Ο προδότης ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά που έριξε τον ΓΑΠ δεύτερη φορά δεν την ξαναπατάμε.

George

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ αυτά είναι προχωρημένα για εσένα. Εδώ δεν μπορείς να ρυθμίσεις τα χρέη του κόμματος και θέλεις να διαχειριστείς την οικονομία του κράτους ?................... Ποιες κυβερνήσεις μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση ? δεν θυμάσαι ?!!!!!!!!!!! Το συμβόλαιο με το λαό , τα περήφανα γηρατειά κλπ κλπ.................

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

"Τυχοδιωκτική ομάδα η Κυβέρνηση" της Ελλάδος! (...Μάααλιστα!..).___________Όσο πιό ΟΛΟ-ΤΡΑΝΕΣ Ανοησίες λέγονται εναντίον της Κυβερνήσεως, τόσο ο λαός πιό πολύ θα ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ στην Αριστερή Κυβέρνηση του, κατανοώντας το ΑΣΥΜΒΑΤΟ και το ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ των λόγων των αρλουμπο-λόγων των άλλων κομμάτων!________Υπάρχει (ΚΑΙ) στην Πολιτική Δράση και Αντίδραση. Την οποία ο Ανδρέας Παπανδρέου, που ήταν "μάνα" σε τέτοια κόλπα, την φύλαγε ως κόρη οφθαλμού!..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

w21-16284620998198

«Η φιλία και η καλή γειτονία έχουν μία βασική προϋπόθεση: τον πλήρη και ειλικρινή σεβασμό του διεθνούς δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου στο σύνολό τους»  είπε από το Μεσολόγγι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

barbaros_main02

Δείτε χάρτη με τις τουρκικές αξιώσεις - Βγάζουν το ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός» και το γεωτρύπανο «Πορθητής» - Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η Άγκυρα απέστειλε επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, στην οποία αναφέρεται σε απόφαση για πραγματοποίηση γεωτρήσεων στη κυπριακή ΑΟΖ, υποστηρίζοντας ότι μεγάλο μέρος της αποτελεί ΑΟΖ της Τουρκίας και του ψευδοκράτους

23