Τσίπρας: Όταν ο λαός ακούει για νέο ασφαλιστικό νόμο από τον κ. Μητσοτάκη περιμένει απολύσεις

Τσίπρας: Όταν ο λαός ακούει για νέο ασφαλιστικό νόμο από τον κ. Μητσοτάκη περιμένει απολύσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε συνέντευξη του μίλησε για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου 

si_09
Την δική του απάντηση έδωσε ο ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε συνέντευξη του στα «Νέα» μίλησε για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και εφαρμογή ενός νέου και βιώσιμου ασφαλιστικού νόμου. 

«Όταν ο λαός ακούει για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, νέο ασφαλιστικό νόμο και ανταγωνιστικότητα από τον κ. Μητσοτάκη ξέρει καλά τι τον περιμένει: απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση», αναφέρει ο χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με τη συνέντευξή του σήμερα στα ΝΕΑ, ο κ. Μητσοτάκης μας βγάζει από τον κόπο να αναδεικνύουμε τις ανατριχιαστικές πλευρές της πρότασης του για τη χώρα, αφού το κάνει μόνος του.

Όταν ο λαός ακούει για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, νέο ασφαλιστικό νόμο και ανταγωνιστικότητα από τον κ. Μητσοτάκη ξέρει καλά τι τον περιμένει: απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση.

Αυτό είναι το μνημόνιο του κ. Μητσοτάκη, που εμφανίστηκε για άλλη μία φορά εμπαθής, αλαζονικός, φίλος των ολιγαρχών και κυρίως ακροδεξιός. Μακάρι να έδινε συνεντεύξεις συχνότερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης