Δέσμευση Μητσοτάκη για στήριξη των πυρόπληκτων: Οι πληγείσες περιοχές θα γίνουν καλύτερες από πριν

_DIM3295

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τη συντονιστική επιτροπή κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά - Σημείωσε πως σύντομα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την πολιτική προστασία το οποίο θα συμπεριλαμβάνει την κατάρτιση σχεδίων διαχείρισης, προστασίας και εκκένωσης οικισμών 

Συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών τον ενημέρωσαν αναλυτικά για το μέγεθος της καταστροφής και για τις μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Συγκεκριμένα εξέφρασαν την αγωνία τους για τη δημόσια υγεία στους οικισμούς τους και την έλλειψη οποιασδήποτε υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με το πότε θα μπορούν να επιστρέψουν σε ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον, καθαρό από αμίαντο και διοξίνες. Υπογράμμισαν την ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών που απαιτούνται όσον αφορά την καταβολή των αποζημιώσεων αλλά και τις κατεδαφίσεις στα μη κατοικήσιμα κτίσματα. Τέλος, εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής ώστε να μην ζήσουμε μια νέα τραγωδία με τις πρώτες βροχές.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τους διαβεβαίωσε πως θα στηρίξει τις ειλημμένες αποφάσεις για τη στήριξη των πυρόπληκτων και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για την επιτάχυνση της υλοποίησης τους. «Οι πληγείσες περιοχές θα ξαναχτιστούν, καλύτερες από πριν, και οι πολεοδομικές παρεμβάσεις που χρειάζονται θα γίνουν. Είμαστε αποφασισμένοι και θέλουμε και την δική σας συνδρομή» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ σημείωσε πως σύντομα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την πολιτική προστασία το οποίο θα συμπεριλαμβάνει την κατάρτιση σχεδίων διαχείρισης, προστασίας και εκκένωσης σε μια σειρά οικισμών με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά στο Μάτι.

_DIM3259
_DPF1561

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Koύλnnnnnnn... τα ερκovτiσιov να εivαι SIEMENS

Καλά ρε Κούλη και εσείς εκεί στην ΝΔ ξεχάσατε ότι μέχρι πριν 3.5 χρόνια κυβερνούσατε;

Η ΜΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ !!! ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ 3οΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΓΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΛΑΘΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΝΙΞΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ;;;

Κουλη !!!!!

περνα απο την Ηλεια πρωτα και μετα ....απο το Ματι .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης