Συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Λευτέρη Πετρούνια

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Λευτέρη Πετρούνια

«Θερμά συγχαρητήρια για την νέα "χρυσή" Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος» αναφέρει ο Προκόπης Παυλόπουλος - Μηνύματα από τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς

4516257
Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια για την νέα "χρυσή" Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.

Τσίπρας: Συγχαρητήρια στον Πετρούνια, έναν από τους κορυφαίους αθλητές

Τα θερμά του συγχαρητήρια απευθύνει πρωθυπουργός στον χρυσό πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το 4ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που τον καθιστά πολυνίκη αλλά και έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του θεσμού. Μια σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.

Καταγραφη233


Μητσοτάκης: Απλά υποκλινόμαστε

Κλείσιμο
Σε ανάρτησή του για τον λευτέρη πετρούνια ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε:
Ο @Petrounias_E κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια... Απλά υποκλινόμαστε! #Glasgow2018

Mitsotakis1

Συγχαρητήρια Φώφης Γεννηματά: Μας έκανες όλους υπερήφανους

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σε δήλωσή της για τον θρίαμβο του Λευτέρη Πετρούνια επεσήμανε: «Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανες όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο. Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα».

Βούτσης: «Η πρωτόγνωρη άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού»


Σε πρωτόγνωρη άνοιξη στον ελληνικό αθλητισμό, όπως δείχνουν οι επιδόσεις των Ελλήνων Αθλητών στον στίβο, την κολύμβηση, τη γυμναστική, την κωπηλασία και το τένις που αποδεικνύει ότι η νέα γενιά της πατρίδας μας ξεπερνά τα εμπόδια και δείχνει το δρόμο για μια Ελλάδα έξω από την κρίση, μια Ελλάδα της δημιουργίας και της αυτοπεποίθησης αναφέρεται ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, στη συγχαρητήρια δήλωσή του για το νέο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής στη Γλασκόβη.

Συγχαρητήρια εξέφρασε επίσης και για την εξαιρετική επίδοση των νεανίδων Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, που αναδείχθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου με νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια που του εξασφάλισε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Γυμναστικής τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής. Η επανάληψη του άθλου του τόσες φορές δείχνει την επιμονή, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του, όπως και στις νέες μεγάλες ελπίδες της κωπηλασίας την Μαρία Κυρίδου και την Χριστίνα Μπούρμπου, οι οποίες αναδείχθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ρατσίτσε της Τσεχίας, πραγματοποιώντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Οι αθλητές της πατρίδας μας με την επιμονή, την προσήλωση και την αγωνιστικότητά τους διακρίθηκαν αυτές τις μέρες σε διεθνείς διοργανώσεις στον στίβο, την κολύμβηση, τη γυμναστική, την κωπηλασία και το τένις οδηγώντας σε μια πρωτόγνωρη άνοιξη τον ελληνικό αθλητισμό. Οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές προέρχονται από τη νέα γενιά που αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς, βγαίνοντας από την βαριά σκιά των μνημονίων. Μπορούμε με δύναμη και αισιοδοξία να μπούμε σε μια νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και δημιουργική διάθεση."

Θεοδωράκης: Λευτέρη Πετρούνια συνέχισε ακάθεκτος

Στην ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Twitter για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σημείωσε: 

Λευτέρη Πετρούνια συνέχισε ακάθεκτος. Γιατί, ναι, οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού.

Λεβέντης: «Μπράβο Λευτέρη, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους

Τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου των κρίκων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, συνεχάρη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήκωσε για τέταρτη συνεχόμενη φορά την ελληνική σημαία στο υψηλότερο σημείο. Συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή, στον προπονητή του και στην ομοσπονδία του» δήλωσε ο κ. Λεβέντης όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του και συμπλήρωσε: «Μπράβο Λευτέρη, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους και να σηκώνεις ψηλά την ελληνική σημαία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης