Φωτογραφία: Οι σημειώσεις του Τσίπρα από την ομιλία Μητσοτάκη

Φωτογραφία: Οι σημειώσεις του Τσίπρα από την ομιλία Μητσοτάκη

«Εκλογές», «κυβέρνηση-οπερέτα», «μαζί στις πλατείες», «παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», «παιδί για όλες τις δουλειές» είναι, ενδεικτικά, ορισμένες από τις λέξεις και φράσεις που κατέγραψε ο πρωθυπουργός, όσο μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ

tsipras_simeioseis-mesa
Σημειώσεις από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία, κρατούσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ακολουθεί, ο κ. Τσίπρας εστίαζε στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «σφυροκοπούσε» την κυβέρνηση από το βήμα της Ολομέλειας.

Ενδεικτικά, ο κ. Τσίπρας σημείωνε λέξεις και φράσεις από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, όπως: «εκλογές», «κυβέρνηση-οπερέτα», «μαζί στις πλατείες», «παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», «παιδί για όλες τις δουλειές», «προσαρμοσμένα μέτρα πριν τελειώσει...», «τέλη Αυγούστου, πιο ακριβός ο δανεισμός», «μεσοπρόθεσμα σε δισ. μέτρα».

Καθώς φαίνεται, σε αυτά τα σημεία είχε εστιάσει ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να απαντήσει, κατά τη δευτερολογία του, στον κ. Μητσοτάκη.



Κλείσιμο
tsipras-article
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης