Φωτογραφία: Οι σημειώσεις του Τσίπρα από την ομιλία Μητσοτάκη

tsipras_simeioseis-mesa

«Εκλογές», «κυβέρνηση-οπερέτα», «μαζί στις πλατείες», «παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», «παιδί για όλες τις δουλειές» είναι, ενδεικτικά, ορισμένες από τις λέξεις και φράσεις που κατέγραψε ο πρωθυπουργός, όσο μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ

Σημειώσεις από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία, κρατούσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ακολουθεί, ο κ. Τσίπρας εστίαζε στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «σφυροκοπούσε» την κυβέρνηση από το βήμα της Ολομέλειας.

Ενδεικτικά, ο κ. Τσίπρας σημείωνε λέξεις και φράσεις από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, όπως: «εκλογές», «κυβέρνηση-οπερέτα», «μαζί στις πλατείες», «παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», «παιδί για όλες τις δουλειές», «προσαρμοσμένα μέτρα πριν τελειώσει...», «τέλη Αυγούστου, πιο ακριβός ο δανεισμός», «μεσοπρόθεσμα σε δισ. μέτρα».

Καθώς φαίνεται, σε αυτά τα σημεία είχε εστιάσει ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να απαντήσει, κατά τη δευτερολογία του, στον κ. Μητσοτάκη.tsipras-article

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης