Μίλτος Κύρκος στο ΘΕΜΑ 104,6: Όσο το Ποτάμι μένει στο Κίνημα Αλλαγής εξαφανίζεται

Μίλτος Κύρκος στο ΘΕΜΑ 104,6: Όσο το Ποτάμι μένει στο Κίνημα Αλλαγής εξαφανίζεται

Με τις μεταστροφές που κάναμε πολύς κόσμος ζαλίζεται και πέφτει στη θάλασσα, σχολίασε δηκτικά ο ευρωβουλευτής του κόμματος

miltos-kryks-thema
Την εκτίμηση ότι το Ποτάμι όσο παραμένει στο Κίνημα Αλλαγής «εξαφανίζεται» διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μίλτος Κύρκος.

«Όσο μένουμε στο ΚΙΝΑΛ εξαφανιζόμαστε. Αν κάνουμε σοβαρή κουβέντα και προσκαλέσουμε όλα τα κόμματα και το ΚΙΝΑΛ τουλάχιστον θα μπορέσουμε να δώσουμε μια μάχη. Δεν υπάρχουμε αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά

Στο δίλημμα, δε, «να διαλέξω να εξαφανιστούμε μέσα στο ΚΙΝΑΛ που θα πηγαίνει προς τις εκλογές έχοντας εμπιστοσύνη στα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και σε μια πολύ δύσκολη μάχη που θα μας επιτρέψει να δώσουμε ένα μέρος των απαντήσεων που θέλει ο ελληνικός λαός η δεύτερη είναι πιο ουσιαστική πρόταση» είπε ο Μίλτος Κύρκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι δεν παράγει προγραμματικό λόγο. «Ήθελα το ΚΙΝΑΛ να παράξει προγραμματικό λόγο και θέλω το Ποτάμι αν είναι να φύγει, να φύγει γι' αυτό και όχι για τριβές σε ορισμένες αποφάσεις ή τη διατύπωση απόψεων. Αυτά είναι παιδικές ασθένειες» πρόσθεσε ο κ. Κύρκος.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε αρχίσει να κουβεντιάζουμε πριν πάμε σε εσωκομματικές εκλογές. Αν οι 6 μήνες είναι λίγοι (σ.σ. από την ίδρυση του Κινήματος Αλλαγής) όταν θα έχουμε εκλογές; Θα προλάβουμε;» αναρωτήθηκε ο κ. Κύρκος.

Ομολόγησε, μάλιστα, ότι «με τις μεταστροφές πορείας από το Ποτάμι πολύς κόσμος ζαλίζεται και πέφτει στη θάλασσα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης