Χρηστίδης για τα περί αποστασίας: Το Μαξίμου να δώσει διευθύνεις, ονόματα και να ανοίξουν οι λογαριασμοί

Χρηστιδης

«Η συζήτηση περί αποστασίας γνωρίζουμε σε ποια περίοδο απευθύνεται ιστορικά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είχε συνέπειες για τη Δημοκρατία» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

«Αν κάποιος από το Μαξίμου γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ότι υφίσταται κάποιο τέτοιο σχέδιο να πουν ονόματα, διευθύνσεις και να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των εμπλεκόμενων προσώπων» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Χρηστίδης γα τα περί αποστασίας: Το Μαξίμου να δώσει διευθύνεις

«Πριν από πέντε χρόνια υπήρξαν Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχαν επιχειρηματικά συμφέροντα όταν που τους οδήγησαν εκεί; Η κ. Μεγαλοοικονόμου πήγε πρόσφατα προς το ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν οικονομικά συμφέροντα που την πήγαν προς τα εκεί» αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και προσέθεσε:

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Τσίπρας κι ο κ. Καμμένος κάθε πρωί πηγαίνουν στον καθρέπτη και εξομολογούνται τον φόβο τους ότι η κυβέρνηση μπορεί να πέσει, για αυτό το λόγο πάνε να το φορτώσουν σε κάποιον άλλον».

«Οι μισές οργανώσεις και τα στελέχη των ΑΝΕΛ έχουν φύγει και δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει αποστασία, εκτός αν βγει ο κ. Καμμένος να πει ότι πίσω από όλα τα στελέχη κρύβονται επιχειρηματικά στοιχεία, για εμάς είναι μία πολιτική διαφοροποίηση. Κάποιοι άνθρωποι σέβονται όσα πιστεύουν και λένε και θέλουν να τα κάνουν πράξη» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

GS

O Χρηστίδης να ρωτήσει και το σύντροφο Θεοδωράκη...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619092

Στην αντεπίθεση περνά το Κίνημα Αλλαγής για τις δηλώσεις Βερναρδάκη σύμφωνα με τις οποίες για τη χρεοκοπία ευθύνεται η περίοδος Σημίτη και όχι η περίοδος Καραμανλή

4
pipili12

 «Δεν δέχομαι να πετούν στα σκουπίδια 10.000 κληρικούς γιατί οι παππάδες προέρχονται από τα πιο λαϊκά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, η σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ για θέματα πολιτισμού και καθημερινότητας Φωτεινή Πιπιλή

2
alekospapadopouloΟ Αλέκος Παπαδόπουλος καταθέτει στη HuffPost σκληρή κριτική του προς την κυβέρνηση Τσίπρα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης- Προτείνει ανατροπές στο δημόσιο και σχολιάζει καυστικά το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη.

4