Λοβέρδος: «Κατάπτυστες» οι ανακοινώσεις του Μαξίμου για σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης

Λοβέρδος: «Κατάπτυστες» οι ανακοινώσεις του Μαξίμου για σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης

«Το κατάπτυστο non paper της κυβέρνησης περιλαμβάνει τα γνωστά τροπάρια που λέει ο κάθε ένας που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του»

loverdos_4
«Κατάπτυστες» χαρακτήρισε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος τις ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου περί σχεδίου ανατροπής της κυβέρνησης από επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ παράλληλα επέστρεψε το ερώτημα στην κυβέρνηση περί αργυρώνητων βουλευτών λέγοντας «αν αυτούς που φεύγει από εσάς παίρνει χρήματα, αυτός που έρχεται τι παίρνει;».

«Το κατάπτυστο non paper της κυβέρνησης περιλαμβάνει τα γνωστά τροπάρια που λέει ο κάθε ένας που χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Ο υπουργός Εξωτερικών μάλιστα το έκανε πιο σαφές μιλώντας για λεφτά που μοιράζονται προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Βουλή για να συνεχίσει: «Κάποιοι θα φύγουν κάποιοι θα έρθουν. Αυτός που φεύγει από εσάς, το κάνει για χρήματα όπως λέτε. Αυτός που έρχεται δεν τα παίρνει; Η λάσπη που ρίχνετε σε όσους σας εγκαταλείπουν γυρνάει στους εαυτούς σας. Δεν σας σώζει τίποτα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης