#Αγάπη_μου_έβαλα_γραβάτα: Το «πάρτι» συνεχίζεται

#Αγάπη_μου_έβαλα_γραβάτα: Το «πάρτι» συνεχίζεται

Σε τρολάρισμα διαρκείας εξελίσσεται η «φιέστα της γραβάτας» με δεκάδες αναρτήσεις στο twitter - Πικρόχολα σχόλια και άγρια σάτιρα για τον λαιμοδέτη του Αλέξη Τσίπρα - «Θερμόμετρο» δυσπιστίας των Ελλήνων τα social media 

gravata-tsipras
Οι ημέρες περνούν από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και τη γιορτή που έστησε η κυβέρνηση στο Ζάππειο, το τρολάρισμα όμως στην, ήδη διαβόητη, γραβάτα του πρωθυπουργού δεν δείχνει διάθεση να κοπάσει.

Και, μάλιστα, τα σχόλια που δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες είναι πολύ πιο δηκτικά από όσα αναρτήθηκαν εν θερμώ.

«Και ο Ιούδας τα 30 αργύρια γραβάτα τα έκανε στο τέλος» είναι ένα από τα πιο σκληρά tweet για τον Αλέξη Τσίπρα. «Είπες ότι θα βάλεις #γραβάτα όταν διαγράψεις το #χρέος και επιμηκύνεις την #ιστορία! Εσύ την φόρεσες όταν επιμήκυνες το #χρέος και διέγραψες την #ιστορία!» είναι άλλο ένα, οδυνηρά εύστοχο σχόλιο.

Η κόκκινη γραβάτα, μακράν το πιο πολυσυζητημένο αντικείμενο των ημερών μας, ένα εξάρτημα που κανονικά θεωρείται απλώς τμήμα της επίσημης «στολής εργασίας» των πολιτικών, στην Ελλάδα περιβλήθηκε με μια μυθική αύρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας την αναγόρευσε και σε πολιτικό βαρόμετρο, μιας και κατά δήλωσίν του, άλλοτε θα τη φορά και άλλοτε θα τη βγάζει. Βεβαίως, εάν σκεφτεί κανείς ότι ως αγραβάτωτος κέρδισε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και προχώρησε σε όλους τους επώδυνους -για τον ελληνικό λαό- συμβιβασμούς, δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει το εκάστοτε μήνυμα της γραβάτας στον πρωθυπουργικό λαιμό.

Ακολουθεί απάνθισμα των πιο χαρακτηριστικών tweet από το hashtag «#Αγάπη_μου_έβαλα_γραβάτα»:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης