Νέος γενικός διευθυντής του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» ο Ιωάννης Μαστρογεωργίου

YM_2

Έχει εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης και της πολιτικής επικοινωνίας και είναι Διευθυντής του ελληνικού think tank «ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη»

Ο Ιωάννης Μαστρογεωργίου ορίζεται, με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Γενικός Διευθυντής του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Η μέχρι σήμερα Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Κωνσταντίνα Μπότσιου παραμένει στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος ως σύμβουλος για θέματα εξωτερικής Πολιτικής.

Βιογραφικό του Γιάννη Μαστρογεωργίου

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας) με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις, στην ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και την ΑΣΟΕΕ.

Έχει εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης και της πολιτικής επικοινωνίας σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες.

Υπότροφος του προγράμματος Marshall Memorial Fellowship (MMF).

Από το 2009 εως τον Μάρτιο 2012 ήταν Ειδικός Σύμβουλος της Υπουργού Παιδείας και κατόπιν Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Είναι Διευθυντής του ελληνικού think tank "ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη".

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του στο Ινστιτούτο, έχει εκπονήσει μελέτες για το Προσφυγικό, το Δημογραφικό, τη δομή της ΟΝΕ, το flat tax, τις συνέπειες μίας απόφασης για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, τη silver economy και είναι συγγραφέας δύο βιβλίων για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση:
"Ευκαιρίες, γκρίζες ζώνες και προεκτάσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης" και "Τα εργαλεία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και πώς ανά-διαμορφώνουν τη ζωή μας".

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Η απόλυτη Διαπλοκή

Ο απόλυτος ορισμός του Κομματικοδίαιτου. Στο εξωτερικό τα Χρηματοδοτούν οι ίδιοι και όχι το Κράτος -οι Φορολογούμενοι. Εδώ; γιατί; τι κάνει η τρόικα; δεν τους πήρε Χαμπάρι;

Ποιος πληρώνει;

Όλα αυτά τα ινστιτούτα με ονόματα πρώην πρωθυπουργών από ποιον χρηματοδοτούνται και γιατί; Αυτοί που εισπράττουν μισθούς από αυτά, δεν αισθάνονται άραγε καθόλου τύψεις να παίρνουν λεφτά από την τσέπη των εργαζομένων κι επιχειρηματιών κι όσων δουλεύουν σκληρά στην πραγματική οικονομία; Έχουμε τόσους οργανισμούς που κάνουν μελέτες στο δημόσιο τομέα, δεν το καταλαβαίνουν ότι οι παραπανίσιο είναι άχρηστοι; Γιατί δεν πάνε να δουλέψουν στην ελεύθερη αγορά ή να δώσουν διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ ώστε να πάνε στο ΥπΕθΟ, στο ΚΕΠΕ, στο ΕΚΚΕ, στο Δημόκριτο, κλπ;

ΕΧ

Τι χρειάζεται αυτο τι ίδρυμα;Και αυτόν τον χαραμοφαη ποιος τον πληρωνει;

Ανταίος

Εδώ ο κόσμος καίγεται...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sygkentrosi-larisa-koutsoumpas-05

Μιλώντας στη Λάρισα ζήτησε την ενίσχυση του κόμματος στις εκλογές και τόνισε ότι οι αγρότες πρέπει να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν - Σημείωσε ότι «το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στάθηκε μαχητικά στο πλευρό της αγροτιάς»

mwralis_main_kentriki

Για «έλλειψη συλλογικότητας» μίλησε ο Πέτρος ΚόκκαληςΟ συνδυασμός του «Πειραιά Νικητή» είναι μεν υπερκομματικός, αλλά όχι απολιτικός και «άφωνος», απάντησε ο δήμαρχος Πειραιά

2
20882999

H υπόθεση brexit έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο του είπε ο ηγέτης των Eργατικών - Να δοθεί παράταση μέχρι τις 22 Μαίου στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Brexit, πρότεινε ο ΑλέξηςΤσίπρας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

1