Σπυράκη: Δεν θα κυρώσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα

4372359

Επανέλαβε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είπε και στον Γερμανό πρεσβευτή ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία

Νέες διαβεβαιώσεις ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών παρέσχε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

Επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται για «κακή συμφωνία», η οποία «κάνει μεγάλη ζημιά» στη χώρα και «πληγώνει τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων», η κ. Σπυράκη όταν ρωτήθηκε για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα της εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας πριν από την επικύρωση της συμφωνίας, απάντησε: «Θα κάνουμε την επόμενη μέρα το καλύτερο δυνατόν για να βελτιώσουμε τη συμφωνία για τη χώρα».

Διευκρίνισε, πάντως, με κατηγορηματικότητα ότι εφόσον τη φέρει στη Βουλή η σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, όπως υποχρεούται από το κείμενο της συμφωνίας, η αξιωματική αντιπολίτευση θα την καταψηφίσει.

Η ίδια τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία προκάλεσε την πρόταση δυσπιστίας για να προλάβει τα τετελεσμένα και τη ζημιά που θεωρεί ότι προκαλείται στο εθνικό συμφέρον με το περιεχόμενο της συμφωνίας και την αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας» και «μακεδονικής γλώσσας».

Επανέλαβε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης λέει και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τα ίδια. Και στο ίδιο πλαίσιο, γαλάζιες πηγές ανέφεραν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κινήθηκε στο ίδιο πνεύμα κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό Πρεσβευτή στην Αθήνα Γιενς Πλέτνερ.

ΣΧΟΛΙΑ (28)

Δημήτριος.-

Έχουν πλάκα πολλοί εδώ μέσα. Δηλαδή, για να έχουμε καλό ερώτημα. Ψηφίζεται Τσίπρα για να μειώσει τον Ενφια. Μας φουσκώνει ένα νέο μνημόνιο για 3 χρόνια. Μας υποθηκεύει την χώρα για άλλα 90. Μας φορτώνει τους "θεσμούς" για άλλα 25 χρόνια. Κάνει κουτσή και χωρίς στήριξη συμφωνία με τα Σκόπια για ταυτότητα και γλώσσα και όλοι εσείς εδώ θέλετε, να έρθει ο Μητσοτάκης και να τα διορθώσει όλα? Ποιος είναι? Ο Σούπερμαν? Δεν μας χέζεται λέω εγώ? Δεν ξέρατε που την βάζατε και έχετε το θράσος να μιλάτε.

ONNEΔITHΣ

@16:12: 'Eλα, μεταξύ μας τώρα... και ο Κούλης μας ακριβώς τα ίδια θα έκανε! Θυμήσου τον Σαμαρά τι έλεγε στα Ζάππεια και τι έκανε τελικά!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Καλα,ηρεμησε, γιατι στο τελος θα παθεις μονος σου αυτο που μας καλεις να σου κανουμε.Μολις και μετα βιας το 20% του εκλογικου σωματος ψηφισε τον Τσιπρα σου, και δεν τον ψηφισε ουτε για να κομματιασει τη Χωρα και να την πουλησει φετες-φετες, αρχιζοντας απο απο τη Μακεδονια μας, ουτε για να εγκαταστησει κομουνιστικο καθεστως σε μια Χωρα,που πολεμησε και ν ι κ η σ ε τον Κομουνισμο, μονη αυτη, απο ολες τις αλλες ευρωπαικες Χωρες,με τοσα αιματα και θυσιες! Τρεις φορες ο Λαος,κακως βεβαια,του εδωσε την ευκαιρια να ξεδιπλωσει ο Τσιπρας το ανυπαρκτο ταλεντο του! Δεν τα καταφερε ο πολιτικος ''νανος''!Γιατι, ειναι εγκλημα να τον απομακρυνουμε και να δοκιμασουμε με τον Κυριακο, που φαινεται να εχει ολα τα προσοντα;;Μηπως οι Συριζανεληδες καλομαθατε στην Εξουσια,ή μηπως για τον Τσιπρα ψηφισαμε εφαπαξ να γινει ισοβιος δικτατορας πρωθυπουργος;!Να την αντεχεις την αλλαγη και την εναλλαγη των κομματων στην Εξουσια, ειναι δημοκρατικοτατο και κανει καλο!

Tάλε κoυάλε συμμoριτομαδoύρoι και γαλάzιοι μιzαδόρoι

Συvεxizεται το "μπαράz" των αποκαλύψεων σχετικά με το δημοσίευμα της γερμαvικής εφnμερiδας FAZ, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει στο εξωτερικό ότι θα υπερψnφίσει την συμφωviα με τα Σκόπια όταν θα έρθει στην εξουσία. Μετά το "κάψιμo" από την νεoμεταγραφεiσα βoυλευτή στην ΝΔ Κατερivα Μάρκoυ, η οπoiα "έδωσε" τον νυν αρxnγό της, ο δημoσιoγράφος της FAZ που αvέδειξε το θέμα επαvήλθε δριμύτερoς. Aπoκάλυψε λοιπόν τα εξής: "Eγώ υπoστηρiζω πως 2 πnγές από το Βερoλivo μoυ αvέφεραν ότι ο Μnτσοτάκnς είπε ακριβώς αυτό: Εivαι εvτάξει με μια συμφωviα, αλλά πρέπει να κάvει θόρυβο για να κρατήσει εvωμέvn την ΝΔ"! Μετά την απεγvωσμένη δήλωση-διάψευσn της Mαρiας Σπυράκn, για λογαριασμό της ΝΔ και του Μητσoτάκn, ο Μάρτεvs επαvήλθε και δήλωσε "Κα. Σπυράκn, αν αvαπαράγετε αυτά που λέω, να τα αvαπαράγετε σωστά. Οι πnγές μου δεν μου εiπαν πoτέ ότι η ΝΔ θα ψήφιzε την συμφωviα. Φυσικά η ΝΔ θα ήταν εναvτίov της. Αυτό που έγραψα ήταν: Moυ είπαν ότι ο Mnτσoτάκnς διαβεβαiωσε διάφoρους συvoμιλnτές του ότι δεν θα πήγαιvε ενάvτια στην συμφωviα, όταν γιvόταν πρωθυπoυργός". Bεβαiως ο γερμαvός δημοσιoγράφος έβγαλε στην επιφάνεια κάτι το οποίο ήταν ήδn γvωστό και που έδωσε το απαραiτnτο θάρρoς στους εθvoμηδεvιστές του ΣΥΡΙΖΑ να "στριμώξoυν στην γωviα" τον νυν επικεφαλής της ΝΔ. Σαν "κερασάκι στην τoύρτα" έρxovται και οι πρόσφατες δnλώσεις (Παρασκευή) της Nτόρας Mπακoγιάνvn στην Βoυλή, η οπoiα είπε ότι "αν δεν επαvαδιαπραγματευθoύμε τώρα την συμφωvία, μετά πολύ δύσκoλα θα μπoρέσουμε να την αλλάξoυμε"! Με άλλα λόγια, εάν η συγκυβέρvnση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πρoλάβει να επικυρώσει την συμφωviα στην Boυλή, αυτό θα το κάvει η κυβέρvnση της ΝΔ και του Κυριάκoυ Mnτσοτάκη! Γι’ αυτό, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ δεν πρέπει να πάει χαμένη στους θρασύτατους πατριδοκάπnλους και απατεώvες της ΝΔ. Μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξαναπάρoυμε την Πατρiδα μας πίσω!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΝΤΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ.

yannis

Πειγενε για κούρεμα ρε μπουφο

Άλλη κουφιοκεφαλού από 'κει

αυτο έχει να πει μόνον η κυρα-Σπυράκη;;;; Ότι η συμφωνία "κανει μεγάλη ζημιά στη χώρα";;;;; Παλιοπροδότες όλοι τους. Για την καρέκλα κόπτονται, αποκλειστικά.

ΓΙΩΡΓΗΣ

''Τα στερνα τιμουν τα πρωτα''. και επιτελους ας μαθουμε ολοι οτι ,οταν ψηφιζουμε, βγαζουμε κυβερνητες να κυβερνησουν μια ενιαια και αδιαιρετη Ελλαδα, δεν ψηφιζουμε ποτε για να αναδειξουμε τους ''καλυτερους προδοτες''; Κυβερνηση δημοκρατικα εκλεγμενη...και λοιπες παπαριες, στο πι και φι αναδεικνυεται ως η μεγαλυτερη προδοτικη κυβερνηση ολων των εποχων, οπως ισως αποδειχτει, η κυβερνηση των Τσιπρα-Καμμενου για τη Μακεδονια μας! Οι προδοτες ειναι προδοτες, οπως και να εχουν αναλαβει την Εξουσια, και η τιμωρια τους ειναι παντα η ιδια,η εσχατη των ποινων!

Pella

oxi veltiosi kiria Spiraki! Akirosi tis Simfonias tis arrostimenis aftis kivernisis. Oxi tin idia praktiki kai medoso twn laikistwn kai fasistwn tou SIRASAANEL. Kathares Liseis kai Apopsies kai tis alitthies stin koinonia! Afto Sita o Kosmos ? giati na psifisoume tote Nea Dimokratia ! Mono me akirosi tis Simfonias !

@Pella

Αυτό λέει ρε μεγάλε...

ΚΑΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΙΕΣ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ....

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ "ΕΠΕΡΝΕ" ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙΣΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ... ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

@@@

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ , ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ

ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΒΆΛΑ

@@@@.Ο προδότης τσίπρας θέλεις να πεις.Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

Καβουρακιας

Μην την κυρωνετε, ετσι ωστε εαν αναλαβει η ΝΔ να αρχησετετις βολτες.Αμερικη, Γερμανια κ.τ.λ. Εχουμε για βολτες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4685778

Ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο «Κόκκινο Καβάλας» εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη κάνοντας μάλιστα συγκρίσεις με τις χώρες της... Λατινική Αμερικής!

1
mitsotakis_kyriakos_main

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές τον Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του, το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε, αν είχαμε εθνικές εκλογές... Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

2
4724186

«Είμαστε σε εκλογικό έτος - Η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε αποφάσεις σε μείζονα εθνικά θέματα που να δεσμεύουν τη χώρα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα» επισημάνθηκε από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ  - Ενστάσεις για το περιεχόμενο του Ελληνοτουρκικού διαλόγου και για την στάση της Αθήνας έναντι της Αλβανίας

5
prime_minister

Ο Αλέξης Τσίπρας παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο υπουργείο Εξωτερικό – Ο Κατρούγκαλος είπε ότι θα κρατήσουν ένα κομμάτι για τον Νίκο Κοτζιά

8