Η Φώφη Γεννηματά στηρίζει Μπουτάρη για τις εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης

Η Φώφη Γεννηματά στηρίζει Μπουτάρη για τις εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης

Στήριξη στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τις εκλογές του 2019 από την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ - «Το αίμα νερό δεν γίνεται» σχολίασε ο κ. Μπουτάρης 

boutaris_fwfi
Τη στήριξή της στον Γιάννη Μπουτάρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης το 2019 ανακοίνωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) στη Θεσσαλονίκη, η κυρία Γεννηματά επισήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014, σε ολόκληρη τη χώρα.

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του κυρίου Μπουτάρη προς την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Καταδίκη της επίθεσης κατά του Μπουτάρη

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε την καταδίκη της στη φασιστική επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα ο κ. Μπουτάρης, στο Λευκό Πύργο.

Κλείσιμο
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου και Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου.

Νωρίτερα η κυρία Γεννηματά επισκέφτηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παράγουν οι γυναίκες και τις συνεχάρη για τη δουλειά που κάνουν. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδης και ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης