Ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον Πέδρο Σάντσες και τον Γιάννη Κουράκη

mnmn

Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία από το Γιάννη Κουράκη στο Πέδρο Σάντσεθ (Pedro Sanchez) που ανέλαβε Πρωθυπουργός της Ισπανίας. 

Η εξέλιξη αυτή στη Μαδρίτη έχει έτσι κι αλλιώς αναζωπυρώσει τις σχέσεις Ελλήνων σοσιαλιστών με τον νέο Ισπανό πρωθυπουργό, καθώς η πολιτική ανατροπή στη χώρα της Ιβηρικής θεωρείται ως σημάδι ευρωπαϊκών ανακατατάξεων.

Ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, που είναι τωρα μέλος της ευρωπαϊκής επιτροπής περιφερειών είχε συναντηθεί με το Πέδρο Σάντσεθ στη Βαλένθια το Σεπτέμβριο 2017 στα πλαίσια της Συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής Ομάδας της ΕτΠ μεθέμα: Επενδύοντας στην Ευρώπη Επενδύοντας στον Άνθρωπο.

Ο Πέδρο Σάντσεθ είχε εκφραστεί, κατά της λιτότητας και υπέρ της Κοινωνικής Ευρώπης.

Είναι υπέρμαχος του ενιαίου κατώτατου μισθού για όλους τους εργαζόμενους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πιστεύει ότι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Ευρώπης είναι η Καινοτομία και η Παιδεία που θα δώσουν μία νέα αναπτυξιακή ώθηση.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μαρξόπληκτος αιθεροβάμων νεφελοσυχνάζων

Ενιαίος κατώτατος μισθός 1.751 ,ενιαία κατώτατη σύνταξη 1.722 .Απαγόρευση της ανεργίας και της φτώχειας .Δωρεάν φαγητό,παιδεία, υγεία ,συγκοινωνίες ,σπίτι ,νερό ρεύμα, τηλέφωνο.Με ένα νόμο και ένα άρθρο.Είναι δίκαιο πρέπει να γίνει πράξη.

Ο αναμορφωτής

Το Ηράκλειο χαρακτηρίζεται πριν από την δημαρχεία Κουράκη που αποτελούσε μια άναρχη απρόσιτη τσαπατσούλικη πόλη και μετά τον κουρακη που πραγματικά έγινε μια λειτουργική περιποιημένη πόλη του μεγάλου κάστρου όπως συνηθίζει να την ονομάζει ο ίδιος.Ποσο μας λείπουν τέτοια φιλοπρόοδα πραγματικά και όχι στις ταμπέλες ,άξια πολιτικά πρόσωπα .Η Κρήτη σε χρειάζεται κύριε κουρακη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης