Βουλή: Ο Λοβέρδος έθεσε ζήτημα για τη μη ευπρεπή ενδυμασία βουλευτών

Βουλή: Ο Λοβέρδος έθεσε ζήτημα για τη μη ευπρεπή ενδυμασία βουλευτών

Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία» - Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής 

loverdos_2
Παρέμβαση για την ενδυμασία των βουλευτών στις συνεδριάσεις έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος, που έθεσε ζήτημα παραβίασης του άρθρου 75 του Κανονισμού της Βουλής.

Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται βουλευτές «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία», τόνισε ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος σε δύο παραδείγματα βουλευτών που με την ενδυμασία τους στην αίθουσα «ξεχειλίζουν το ποτήρι».

Αν και ο κ. Λοβέρδος δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στους δύο βουλευτές που κατά την κρίση του δεν ήταν ντυμένοι όπως αρμόζει, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναφερόταν σε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές oφείλoυν να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται πρoς τη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ. Επίσης οφείλουν να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης