Εντατικές συναντήσεις ΣΥΝ για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση

Προ ημερησίας για το Πρόγραμμα Σταθερότητας ζητεί ο Τσίπρας

Εντατικές συζητήσεις με επίκεντρο την συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την εκλογική τακτική βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσεις για υποψηφίους δεν πρόκειται να ανακοινωθούν, μέχρι την Κυριακή.

Εντατικές συζητήσεις με επίκεντρο την συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την εκλογική τακτική βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσεις για υποψηφίους δεν πρόκειται να ανακοινωθούν, μέχρι την Κυριακή. Όσον αφορά την υποψηφιότητα του εργατολόγου κ. Α. Μητρόπουλου στην Περιφέρεια Αττικής, πηγές του ΣΥΝ τόνιζαν ότι παραμένει στο τραπέζι.

Αύριο θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού για να συζητήσει όλη την εκλογική ατζέντα, δηλαδή υποψηφιότητες σε όλη τη χώρα και την εκλογική τακτική όμως σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο ΣΥΝ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αρνητικά πιθανή υποψηφιότητα του κ. Α. Αλαβάνου στην Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο υπογραμμίζονταν η διάθεση να υπάρξει κοινή δράση και συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους τομείς, που προς το παρόν δεν προσδιορίζονται.

Τόσο στην αυριανή συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΝ όσο και στην Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη θα συζητηθεί και η εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ στην οποία στελέχη του Συνασπισμού αποδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ στις 10 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

AD36469C56E9505D2CE67D16E371D84D

«Η Πολιτεία μεριμνά για τη διασπορά του μακεδονικού λαού» αναφέρει στην τέταρτη τροπολογία και διευκρινίζει ότι «η ΠΓΔΜ δεν θα αναμειγνύεται στα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων κρατών και στις εσωτερικές τους υποθέσεις»

4650008

Με επιστολή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά απαντάει στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με αφορμή την άρνηση του τελευταίου για τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής της Βουλής για τις σχέσεις Εκκλησίας- Κράτους