Ο πρίγκιπας Αλβέρτος κάλεσε τον Πάνο Καμμένο στο Μονακό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος κάλεσε τον Πάνο Καμμένο στο Μονακό

alvertos_athens
Να επισκεφθεί το Μόντε Κάρλο στις 22 Μαϊου κάλεσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο με αφορμή τον ετήσιο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα World Stars Football March των πιλότων της Nazionale Piloti της formula 1.

Η πρόσκληση πραγματοποιήθηκε κατά την συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στον τελικό του Champions Leaque στο μπάσκετ μεταξύ της ΑΕΚ και της Μονακό- πρωταθλήτρια στέφθηκε η ελληνική ομάδα- όπου ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τον κ. Κώστα Μαστοράκη, εκπρόσωπο της Nazionale Piloti της formula 1 συζήτησαν αρκετά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.
Κλείσιμο

Μάλιστα ο κ. Καμμένος εξέπληξε ευχάριστα τον πρίγκιπα Αλβέρτο μιλώντας άπταιστα την γαλλική.

Με αφορμή την επίσημη πρόσκληση του πρίγκιπα του Μονακό στον υπουργό, ο κ. Μαστοράκης πήρε την πρωτοβουλία και έθεσε και στους δυο το ερώτημα, κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού στο Μόντε Κάρλο, να βοηθήσει ώστε να ξεκινήσουν και πάλι διαπραγματεύσεις για την κατασκευή πίστας φόρμουλα 1 στην Ελλάδα.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξέφρασε την απορία του γιατί ένας τόπος σαν την Ελλάδα, τόσο πανέμορφος -που όταν βρίσκει την ευκαιρία τον επισκέπτεται- δεν έχει προχωρήσει στην κατασκευή πίστας formula 1.

Ο κ. Κώστας Μαστοράκης, ενημέρωσε και τους δυο ότι σε παλιότερη συζήτηση του Mario dj Natale προέδρου της Nazionale Piloti της formula 1 και του Bernie Ecclestone, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας της F1 είχε κουραστεί από τις αλλεπάλληλες επισκέψεις σε διαφορετικούς προτεινόμενους χώρους κατασκευής, π.χ Ελληνικό, Σέρρες, Μέγαρα, Πάτρα, Δραπετσώνα. Τότε , όπως τους είπε ο κ. Μαστοράκης ο ισχυρός άνδρας της F1 είχε μιλήσει σε υψηλό στέλεχος της κυβέρνησης για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την κατασκευή πίστας χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στην επικείμενη επίσκεψη του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στο Μόντε Κάρλο αναμένεται και συνάντηση, με τη μεσολάβηση του πρίγκιπα Αλβέρτου, του Έλληνα υπουργού με τους ιθύνοντες της F1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης