Κατερίνα Παπακώστα για το νέο φορέα: Είμαστε αυτό που λείπει από το πολιτικό πεδίο

Κατερίνα Παπακώστα για το νέο φορέα: Είμαστε αυτό που λείπει από το πολιτικό πεδίο

Τι δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 fm

papakosta
Πολιτικό κενό ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ βλέπει η Κατερίνα Παπακώστα και αυτό το κενό ευελπιστεί να καλυφθεί από έναν νέο πολιτικό φορέα, που θα έχει την ονομασία «ΝΕΟ».

Η ανεξάρτητη βουλευτής, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm και στον Γιάννη Πρετεντέρη, τόνισε ότι δεν υπάρχει νέα φωνή. στον πολιτικό χώρο, ενώ υπογράμμισε οτι ο νέος φορέας θέλει να φέρει στο προσκήνιο, αυτό που λείπει απο το πολιτικό τοπίο. 

Εφαρμοσμένη πολιτική με κοινωνικό πρόσωπο. Τις επόμενες ημέρες θα πάρει ο φορέας την τελική του μορφή. Η «Νέα Ελληνική Ορμή» προκύπτει από την Φυσική, από την ορμή. «Η πολιτική απεχθάνεται το κενό, όπως και η φύσις».

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται μεταξύ της μετριοπαθούς κοινωνικής δεξιάς και του κοινωνικού κέντρου, ενώ θα τάσσεται υπέρ του κοινωνικού φιλελευθερισμού, περιθωριοποιώντας τον αχαλίνωτο νεοφιλελευθερισμό.

Κλείσιμο
«Η αξιωματική αντιπολίτευση θα έπρεπε να σφυροκοπά την κυβέρνηση και δεν το κάνει. Η πολιτική τους είναι λάθος. Υψώνουν τους τόνους για λάθος λόγους», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Η κυρία Παπακώστα γνωστοποίησε ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Ευάγγελο Αντώναρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης