Στοπ στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός

"Πάμε ΔΝΤ-ΕΕ για το συμφέρον της χώρας"

Τέλος στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου...

Τέλος στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσουν είτε δημόσια είτε και σε ιδιωτικό επίπεδο, όλες αυτές οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Γ. Παπανδρέου μίλησε για περιορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα τονίζοντας πως μελετούνται δομικές αλλαγές και θα υπάρχει αντικατάσταση μόνο εκεί που υπάρχουν κενά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, ο Υπουργός οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, έκανε μια γενική ενημέρωση για την κατάσταση στην οικονομία, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδεχόμενα νέων μέτρων μέσα στο 2010 όπως δεν υπάρχουν ενδεχόμενα νέων μέτρων το 2011, πέρα από αυτά που προβλέπει το μνημόνιο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε ότι μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, θα έχει ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες που αφορούν στα κλειστά επαγγέλματα.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, η Υπουργός Παιδείας, κ. Άννα Διαμοντοπούλου, ανέλυσε τις αλλαγές που προωθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη έκανε αναφορά στο ΕΣΠΑ.

Τέλος, συζητήθηκε το ζήτημα της κατάστασης στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας βάσει των προτάσεων που περιλαμβάνονται στο σχέδιο "Δράση στην Αθήνα". Αποφασίστηκε η δημιουργία από την αστυνομία επίλεκτου σώματος, ειδικά για το κέντρο της Αθήνας, το οποίο θα συνεργάζεται με αλλοδαπούς ή θα συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό του αλλοδαπούς. Παράλληλα προτείνεται η απομάκρυνση όλων των μονάδων του ΟΚΑΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brussels-mitsotakis-arthro

Οι 27 ηγέτες της ΕΕ διατύπωσαν την αλληλεγγύη τους σε Ελλάδα και Κύπρο ικανοποιώντας το αίτημα  Μητσοτάκη -  Παραφωνία από Μπορίσοφ: Η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της με την Τουρκία! - Τι αναμένεται σήμερα, δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

24
720_4b84ffbfa3880b050c360bf0cd1e6878

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι εκπληρώνοντας εθνικό χρέος, τιμούμε, και φέτος, την ιερή μνήμη των τραγικών θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας και επισήμανε ότι είναι νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες οι αξιώσεις της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και τις εν γένει αποζημιώσεις της ναζιστικής κατοχής

7
donmez_yavuz

Μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο, ο Φατίχ Ντονμέζ είπε ότι αμέσως μετά την πρωτοχρονιά η Τουρκική Εταιρία Ερευνών Πετρελαίου θα ξεκινήσει γρήγορα έρευνες στις εν λόγω περιοχές

24