Στοπ στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός

Στοπ στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός

Τέλος στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου...

"Πάμε ΔΝΤ-ΕΕ για το συμφέρον της χώρας"
Τέλος στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσουν είτε δημόσια είτε και σε ιδιωτικό επίπεδο, όλες αυτές οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Γ. Παπανδρέου μίλησε για περιορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα τονίζοντας πως μελετούνται δομικές αλλαγές και θα υπάρχει αντικατάσταση μόνο εκεί που υπάρχουν κενά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, ο Υπουργός οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, έκανε μια γενική ενημέρωση για την κατάσταση στην οικονομία, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδεχόμενα νέων μέτρων μέσα στο 2010 όπως δεν υπάρχουν ενδεχόμενα νέων μέτρων το 2011, πέρα από αυτά που προβλέπει το μνημόνιο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε ότι μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, θα έχει ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες που αφορούν στα κλειστά επαγγέλματα.
Κλείσιμο

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, η Υπουργός Παιδείας, κ. Άννα Διαμοντοπούλου, ανέλυσε τις αλλαγές που προωθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη έκανε αναφορά στο ΕΣΠΑ.

Τέλος, συζητήθηκε το ζήτημα της κατάστασης στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας βάσει των προτάσεων που περιλαμβάνονται στο σχέδιο "Δράση στην Αθήνα". Αποφασίστηκε η δημιουργία από την αστυνομία επίλεκτου σώματος, ειδικά για το κέντρο της Αθήνας, το οποίο θα συνεργάζεται με αλλοδαπούς ή θα συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό του αλλοδαπούς. Παράλληλα προτείνεται η απομάκρυνση όλων των μονάδων του ΟΚΑΝΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης