Στοπ στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός

"Πάμε ΔΝΤ-ΕΕ για το συμφέρον της χώρας"

Τέλος στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου...

Τέλος στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσουν είτε δημόσια είτε και σε ιδιωτικό επίπεδο, όλες αυτές οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Γ. Παπανδρέου μίλησε για περιορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα τονίζοντας πως μελετούνται δομικές αλλαγές και θα υπάρχει αντικατάσταση μόνο εκεί που υπάρχουν κενά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, ο Υπουργός οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, έκανε μια γενική ενημέρωση για την κατάσταση στην οικονομία, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδεχόμενα νέων μέτρων μέσα στο 2010 όπως δεν υπάρχουν ενδεχόμενα νέων μέτρων το 2011, πέρα από αυτά που προβλέπει το μνημόνιο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε ότι μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, θα έχει ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες που αφορούν στα κλειστά επαγγέλματα.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, η Υπουργός Παιδείας, κ. Άννα Διαμοντοπούλου, ανέλυσε τις αλλαγές που προωθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη έκανε αναφορά στο ΕΣΠΑ.

Τέλος, συζητήθηκε το ζήτημα της κατάστασης στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας βάσει των προτάσεων που περιλαμβάνονται στο σχέδιο "Δράση στην Αθήνα". Αποφασίστηκε η δημιουργία από την αστυνομία επίλεκτου σώματος, ειδικά για το κέντρο της Αθήνας, το οποίο θα συνεργάζεται με αλλοδαπούς ή θα συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό του αλλοδαπούς. Παράλληλα προτείνεται η απομάκρυνση όλων των μονάδων του ΟΚΑΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

XRUSOXOIDIS-VOULIU-45-500

«Τέσσερις λέξεις έχουν αρνητικά σηματοδοτήσει τις σύγχρονες πληγές στους τομείς ευθύνης του υπουργείου προστασίας του Πολίτη» είπε ο υπουργός για να εξηγήσει «Μόρια στο μεταναστευτικό, Μάτι ως προς την πολιτική Προστασία, Εξάρχεια ως προς την πάταξη της ανομίας και Κορυδαλλός στο σωφρονιστικό. Θα τα αλλάξουμε όλα και όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Kyriakos_Mitsotakis

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη -Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν στη δέσμευση ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις προς τους πιστωτές για το 2020

xaris98

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε στο θέμα του τουρισμού θα πρέπει να γίνει στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια που να βασίζεται σε ανάλυση δεδομένων «για το ποιους τουρίστες θέλουμε να προσελκύσουμε, πότε τους θέλουμε και γιατί»

papariga

«Η ΝΔ πήρε τη σκυτάλη από το στρωμένο κόκκινο χαλί που της άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα» ανέφερε στην ομιλία της στη Βουλή η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ

7