Φίλης σε Κυρανάκη: Ο διάλογος για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια θα γίνει με την κοινωνία όρθια

Φίλης σε Κυρανάκη: Ο διάλογος για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια θα γίνει με την κοινωνία όρθια

Νωρίτερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός ομολόγησε την αλήθεια ότι «τα πανηγύρια του κ. Τσίπρα για καθαρή έξοδο αποτελούν μια ακόμη κοροϊδία»

nikos-filis
Ο διάλογος «για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια» θα γίνει, «το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ», απαντά ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στη δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως αναφέρει, σε σχετική δήλωση, ο κ. Φίλης, «είναι λογικό, η ΝΔ, η παράταξη που δεν μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον για τη χώρα πέρα από αυτό των μνημονίων, της λιτότητας και των κοινωνικών ανισοτήτων, να μη μπορεί να παρακολουθήσει και να συμβάλει στον αναγκαίο διάλογο για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια και με σύγκλιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή οικονομία. Αυτός ο διάλογος, όμως, το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ, είναι οξυγόνο για την κοινωνία και στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της Αριστεράς. Και θα γίνει».

Οι δηλώσεις Κυρανάκη

Νωρίτερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης είχε επισημάνει σχετικά με όσα είπε χθες σε επιτροπή της Βουλής ο Νίκος Φίλης, ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας ομολόγησε την αλήθεια ότι « τα πανηγύρια του κ. Τσίπρα για καθαρή έξοδο αποτελούν μια ακόμη κοροϊδία, καθώς τον Αύγουστο τελειώνει η χρηματοδότηση, αλλά όχι τα μέτρα».

Ο κ. Κυρανάκης άφησε αιχμές και για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Τώρα ανακάλυψαν τι περιλαμβάνει το τέταρτο Μνημόνιο όσοι σήκωσαν το χέρι και το ψήφισαν;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης