Κώστας Δουζίνας στο ΘΕΜΑ 104,6: Η Ελλάδα δε θα αναμιχθεί σε αυτήν την εξαιρετικά προβληματική επιχείρηση

douzinas

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής εκτίμησε ότι θα υπάρξει ρητορική όξυνσης από την πλευρά της Μόσχας τις επόμενες ημέρες

"Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει σαφές εδώ καιρό ότι η Ελλάδα δε θα αναμιχθεί σε αυτήν την επιχείρηση, η οποία είναι εξαιρετικά προβληματική. Είμαστε απολύτως υπέρ της Ειρήνης, εναντίον του πολέμου. Συνεχίζουμε να έχουμε εξαιρετικές με τους γείτονές μας και προσπαθούμε πολιτικά τις αντιμαχόμενες μερίδες να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων", είπε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

"Η Ελλάδα παίζει τον ρόλο του έντιμου μεσολαβατητή, σε αυτά τα θέματα, αλλά ο ρόλος μας σε αυτά τα θέματα λόγω της δύναμής μας είναι περιορισμένος", πρόσθεσε ο κ. Δουζίνας. "Η Ευρωπαϊκή Ένωση φάνηκε ότι αποτελεί μία κοινότητα η οποία δεν έχει ενιαία ευρωπαϊκή γραμμή. Και αυτό φάνηκε γιατί δεν εκφράστηκε μία κοινή θέση στο ζήτημα που υπάρχει στη Συρία" συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν πρέπει να περιμένουμε μία απάντηση της Ρωσίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως "εμφανίζονται ελαφρώς ανακουφισμένη, η επίθεση δεν φάνηκε να είναι κοντά στις δικές τους μονάδες, θα υπάρχει ρητορική όξυνσης και όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις Μέι, δεν πρόκειται να πάμε σε μία αλλαγή καθεστώτος".


ΣΧΟΛΙΑ (4)

Μα που ζεί??? και τι λέει???

Με τέτοιας εξαιρετικής ...σημασίας Αμερικανικές βάσεις που διαθέτει σε ..Σούδα το Ελλαδιστάν, σαφώς και δεν είναι δική μας απόφαση άν θα αναμειχθούμε ...ή όχι!!!!

Φιλοδημοκράτης

Γιατί υπάρχει" κακό προηγούμενο με το Ιράκ ";Σε χαλάει που υπάρχει δημοκρατία και όχι η τυραννία του Σαντάμ;

@ψευτοδημοκράτη!!!!!

Που τον θυμήθηκες τον Σαντάμ??? Αυτόν τζάμπα κι άδικα(!) τελικά τον.."έφαγαν"!!! Στον Άσαντ τα'χουν βρεί λιγουλάκι ..δύσκολα!!!!!!

Φιλοδημοκράτης

Η δικτατορία είτε των εργατών ,είτε των εθνικιστών εχει οδηγήσει σε δυστυχία τους ανθρώπους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4554466

Προκειμένου να αναδειχτούν με σαφήνεια οι διαχωριστικές γραμμές με τη ΝΔ - Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η ΝΔ αντέγραψε το προγραμμα Μάκρι στην Αργεντινή - Νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμενεται στις 5-6 Οκτωβρίου

6