Λαφαζάνης: Κυβέρνηση της σκληρής δεξιάς ο ΣΥΡΙΖΑ

Λαφαζάνης: Κυβέρνηση της σκληρής δεξιάς ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν επιμένω σε μοναχική πορεία, θέλουμε να συνεργαστούμε με τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις - Έριξε «πόρτα» στον Γιάνη Βαρουφάκη

lafazanis-sklala-new
Κυβέρνηση της σκληρής δεξιάς που εφαρμόζει ένα πολύ σκληρό δεξιό αυταρχικό πρόγραμμα χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης
.

«Δεν είναι κυβέρνηση της αριστεράς» συμπλήρωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Στην παρατήρηση για το ενδεχόμενο οι χαρακτηρισμοί του να είναι υπερβολικοί, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε «η πραγματικότητα είναι υπερβολική, εγώ προσπαθώ να αποτυπώσω αυτά που βλέπουμε γύρω μας».

«Μετά από 8 χρονια θα περίμενε κανείς χαλάρωση ή έστω κάποια θετικά αποτελέσματα ενώ αντίθετα βλέπουμε τα πράγματα να γίνονται χειρότερα» είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Κλείσιμο
Όπως υποστήριξε «αυτά που γίνονται στη χώρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο είναι πολύ επικίνδυνα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασιών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι «δεν επιμένω σε μοναχική πορεία. Όταν υπάρχουν συγγενείς δυνάμεις είναι λάθος να το κάνεις αυτό».

«Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όλες τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις όπως η Πλεύση Ελευθερίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ακόμα και το ΚΚΕ» συμπλήρωσε αλλά διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη εξηγώντας ότι «ο κ. Βαρουφάκης ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο στο τρίτο Μνημόνιο. Αυτός υπέγραψε χωρίς την υπογραφή Τσίπρα τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και μετά ανέλαβε να στρώσει το δρόμο στο τρίτο Μνημόνιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης