Λοβέρδος: Η πτώση του χαλιφάτου δεν εξάλειψε την ισλαμιστική τυφλή βία

Λοβέρδος: Η πτώση του χαλιφάτου δεν εξάλειψε την ισλαμιστική τυφλή βία

«Στην Ευρώπη, το φαινόμενο της τρομοκρατικής βίας που εκπορεύεται από πλευρές του ισλαμικού φονταμενταλισμού, καλά κρατεί» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Στην Ευρώπη, το φαινόμενο της τρομοκρατικής βίας που εκπορεύεται από πλευρές του ισλαμικού φονταμενταλισμού, καλά κρατεί» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, για τα γεγονότα στην πόλη Τρεμπ της Γαλλίας.

Και συμπλήρωσε: «Τα σημερινά γεγονότα στην Γαλλία διαψεύδουν τους αισιόδοξους, που ατυχώς προέβλεπαν πως η πτώση του χαλιφάτου θα εξάλειφε την ισλαμιστική τυφλή βία στις ευρωπαϊκές χώρες. Το φαινόμενο αυτό είναι πολυπαραγοντικό.  Η συμμαχία, π.χ. των τουρκικών δυνάμεων με τζιχαντιστές στη βόρειο Συρία μας υποχρεώνει να σκεφτόμαστε ότι οι δεξαμενές της τυφλής ισλαμιστικής βίας δεν στερεύουν εύκολα. Κι από αυτές τις δεξαμενές αντλούν θάρρος, κι ενίοτε κι ενίσχυση, οι εισαγόμενοι στην Ευρώπη, μέσω της παράνομης μετανάστευσης, τρομοκράτες, ή οι εγκατεστημένοι στις χώρες της ΕΕ μετανάστες-τρομοκράτες». 

«Η ΕΕ, μεταξύ πολλών άλλων, πρέπει να ξαναδεί το θέμα της Europol, αλλά και η ίδια η Europol πρέπει να ξαναδεί τα θέματά της» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΑΠΛΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Giannos

Μία ημέρα μετά την είδηση πως το όνομα του κ. Παπαντωνίου περιλαμβάνεται σε ακόμη δύο δικογραφίες στις οποίες ο πρώην υπουργός κατηγορείται για ξέπλυμα τριών εκατομμυρίων ευρώ, ο άνθρωπος που στις αρχές του 2000 αποκαλούνταν «τσάρος της Οικονομίας», δίνει τη δική του άποψη υπερασπιζόμενος τους χειρισμούς που έκανε ως υπουργός Εθνικής άμυνας.

5
ahent-tamimi

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΝΕ, η έφηβη και η οικογένειά της θα πάρουν μέρος στις κεντρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον

9