Λοβέρδος: Η πτώση του χαλιφάτου δεν εξάλειψε την ισλαμιστική τυφλή βία

Λοβέρδος: Η πτώση του χαλιφάτου δεν εξάλειψε την ισλαμιστική τυφλή βία

«Στην Ευρώπη, το φαινόμενο της τρομοκρατικής βίας που εκπορεύεται από πλευρές του ισλαμικού φονταμενταλισμού, καλά κρατεί» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Στην Ευρώπη, το φαινόμενο της τρομοκρατικής βίας που εκπορεύεται από πλευρές του ισλαμικού φονταμενταλισμού, καλά κρατεί» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, για τα γεγονότα στην πόλη Τρεμπ της Γαλλίας.

Και συμπλήρωσε: «Τα σημερινά γεγονότα στην Γαλλία διαψεύδουν τους αισιόδοξους, που ατυχώς προέβλεπαν πως η πτώση του χαλιφάτου θα εξάλειφε την ισλαμιστική τυφλή βία στις ευρωπαϊκές χώρες. Το φαινόμενο αυτό είναι πολυπαραγοντικό.  Η συμμαχία, π.χ. των τουρκικών δυνάμεων με τζιχαντιστές στη βόρειο Συρία μας υποχρεώνει να σκεφτόμαστε ότι οι δεξαμενές της τυφλής ισλαμιστικής βίας δεν στερεύουν εύκολα. Κι από αυτές τις δεξαμενές αντλούν θάρρος, κι ενίοτε κι ενίσχυση, οι εισαγόμενοι στην Ευρώπη, μέσω της παράνομης μετανάστευσης, τρομοκράτες, ή οι εγκατεστημένοι στις χώρες της ΕΕ μετανάστες-τρομοκράτες». 

«Η ΕΕ, μεταξύ πολλών άλλων, πρέπει να ξαναδεί το θέμα της Europol, αλλά και η ίδια η Europol πρέπει να ξαναδεί τα θέματά της» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΑΠΛΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

agathonisi_ar

Ίσως λόγω της ημέρας θέλησαν να συμμετάσχουν στους εορτασμούς, είπε ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στο ακριτικό νησί για την 25η Μαρτίου - H Άγκυρα «απαντά» με συνεχείς προκλήσεις στην πολιτική κατευνασμού της ελληνικής κυβέρνησης

12
apostolakis_doxologia

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν άριστες σχέσεις με την κοινωνία, χαίρουν αμοιβαίας εκτίμησης και το διαφυλάττουμε ως κόρη οφθαλμού» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - «Εμπνεόμαστε από τους ήρωες της επανάστασης»

prokopis-nw12

«Εμείς, οι Έλληνες, θα υπερασπιζόμαστε την Ελευθερία μας αποφασισμένοι, ανυποχώρητοι και υπό όρους αρραγούς ενότητας έναντι οιουδήποτε θα διανοείτο να την επιβουλευθεί» διεμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

4