Με πέντε προτάσεις για την ονομασία το σύμφωνο που έστειλε ο Κοτζιάς στα Σκόπια

Με πέντε προτάσεις για την ονομασία το σύμφωνο που έστειλε ο Κοτζιάς στα Σκόπια

Επικρατέστερη πρόταση το Gorna Makedonija - Βούτσης: «Παμμακεδονικές οργανώσεις μας απειλούν με θάνατο ή ισόβια για εσχάτη προδοσία εάν οι βουλευτές ψηφίσουν σύνθετη ονομασία με τον όρο "Μακεδονία"»

Ο Νίκος Κοτζιάς 
αποκάλυψε, στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, πως το ελληνικό σύμφωνο έχει σταλεί εδώ και ημέρες στα Σκόπια.

«Έχουμε φτιάξει ένα κείμενο που είναι το σύνολο των προτάσεών μας όσον αφορά και τα προβλήματα που έχουμε ανοικτά με την ΠΓΔΜ, όσο και με μια μελλοντική ατζέντα συνεργασίας που να φέρει κέρδη και στις δύο πλευρές. Αυτήν την ατζέντα την έχω στείλει εδώ και πολλές ημέρες στα Σκόπια».

Το σύμφωνο αυτό περιλαμβάνει πέντε προτάσεις για το ονοματολογικό– με επικρατέστερο το Gorna Makedonija -, μια απαράβατη «κόκκινη γραμμή», και πολλές επιφυλάξεις για την τελική στάση της κυβέρνησης Ζάεφ.

Εντύπωση, όμως, προκαλεί το γεγονός ότι η αποστολή του συμφώνου αυτού ούτε κατεύνασε τα πνεύματα τις προηγούμενες ημέρες, ούτε εμπόδισε τον "μετριοπαθή" Ζόραν Ζάεφ και τον «αδιάλλακτο» Νικολά Ντιμιτροφ από το να εξαπολύουν προκλητικές δηλώσεις με την πρώτη ευκαιρία δεξιά και αριστερά. Γνωρίζοντας πλέον ότι ο σκοπιανός Υπουργός Εξωτερικών είχε στα χέρια του το Σύμφωνο, μπορεί κανείς να προσδώσει άλλη βαρύτητα στις δηλώσεις του περί «παράλογων απαιτήσεων» από την πλευρά της Ελλάδας. 

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα από τα παραπάνω δεν απέτρεψε και τις δύο πλευρές να δηλώνουν αδικαιολόγητα αισιόδοξοι ενόψει της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στα Σκόπια την Πέμπτη. Το ταξίδι Κοτζιά θεωρείται καταλύτης για τις περαιτέρω εξελίξεις στο Μακεδονικό και για το εάν, εν τέλει, είναι όντως δυνατή η επίτευξη συμφωνίας και λύσης. Εκεί πάντως θα έχει συναντήσεις με το Νικολά Ντιμιτρόφ, αλλά και πολιτικούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων συγκεκριμένα δηλώνει αισιόδοξος για λύση στο ζήτημα της ονομασίας, αρκεί, όπως σημειώνει, «να είναι αξιοπρεπής και να σέβεται τα θέματα της ταυτότητας». Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τόσο η επίσκεψη Κοτζιά, όσο και οι συναντήσεις υπό τον Αμερικανό διπλωμάτη, συνιστούν ευκαιρία να πλησιάσουν οι δύο πλευρές πιο κοντά στην επίλυση του ζητήματος. «Πιστεύω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί λύση και είμαι αισιόδοξος αν σε αυτό λάβουμε υπόψη ότι η λύση θα είναι αξιοπρεπής και θα σέβεται θέματα που άπτονται της ταυτότητας. Για μένα είναι σημαντικό πώς αυτό θα το υποδεχθεί η ελληνική κοινή γνώμη και αν θα είναι αποδεκτό από τους ελληνικούς θεσμούς. Πιστεύω ότι και για τους Έλληνες πολιτικούς και για τον πρωθυπουργό Τσίπρα είναι σημαντικό πως αυτό θα γίνει αποδεκτό εδώ, από τους πολίτες της Μακεδονίας, αλλά και πώς θα περάσει από τους θεσμικά όργανα της χώρας μας», πρόσθεσε.

Εκτός των άλλων πάντως η Αθήνα ζητά και την εκρίζωση του αλυτρωτισμού από τα σχολικά βιβλία της πΓΔΜ και επιδιώκει συνολική λύση του Σκοπιανού, ενώ οι γείτονες θα ήθελαν μια εύκολη λύση, μία σαν την Ενδιάμεση Συμφωνία, με ένα όνομα δηλαδή για διεθνή χρήση, αλλά στο εσωτερικό και στις διμερείς εξωτερικές τους σχέσεις να συνεχίσουν ως "Μακεδονία". 

ΣΧΟΛΙΑ (95)

ηνιοχος

στα σλαβικα και πολυ σας ειναι βλαχοσκοπιανοι. μπου χα χα χα.

Έλεος

Χαίρεται ο παπαροέλληνας που που θα δώσει την Μακεδονία αλλά στα Σλαβικά. Φαντάζομαι τα Ίμια τα αποκαλείς Ίμια-Καρντάκ ε;

ΠΓΔΜ λεγεται ηδη παπαροελληνα

ελεος

Αγύριγο κεφάλι

Φανταστείτε ΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ η Ελλάδα θα είχε εάν ΕΞ ΑΡΧΗΣ είχε πάρει με ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ και ΦΙΛΙΑ και με την ονομασία ΤΟΥ το Κράτος της FYROM!___________Oι Άνθρωποι εκεί ΔΙΨΑΝΕ γιά ΦΙΛΙΑ με την Ελλάδα και καλούν τον Έλληνα Υπουργόν των Εξωτερικών να ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ που θα θεμελιώσει και θα ονοματήσει ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ το Κεντρικό Αεροδρόμιο της Χώρας τους. Και μάλιστα το Αεροδρόμιο εκείνο που λίγες ημέρες πριν το ονόμαζαν "Μέγας Αλέξανδρος" και λόγω της Ελληνικής Φιλικής Προσέγγισης οι ΙΔΙΟΙ ήραν και ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ την ονομασία αυτή.______________Φανταστείτε τι θα γινόταν ΕΔΩ στην Ελλάδα στους ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ κύκλους και στο ...τραγο-μάνι, εάν εκαλείτο να κάνει ΤΟ ΙΔΙΟ ο Υπουργός των Εξωτερικών των Σκοπίων!..____________Τι καμπάνες πένθιμες θα χτύπαγαν, ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ με κελεμπίες και με χιτώνες και χλαμύδες στους δρόμους θα έβγαιναν σαν καρνάβαλοι!.._______________Μωρέ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ οι ΞΕΝΟΙ που θεωρούν την Ελλάδα την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Χώρα από άποψη ΦΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ των άλλων λαών!____________Εδώ επικράτησαν τελικά οι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ , oi ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, οι κακομοίρηδες και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ έστω και εάν δεν κυβερνάνε. ___________Έχουν φτιάξει ΚΑΣΤΕΣ σε όλη την Χώρα και ιδιαίτερα στην κοιμώμενη ΕΠΑΡΧΙΑ!..___________Μόνο των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απόγονοι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι ΔΕΝ είναι!____________Κάθε άλλης ...περιφερόμενης ΦΥΛΗΣ, ΝΑΙ!..

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ!

ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ (ΟΝΟΜΑΤΑ)! ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΝΗΣΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΗ!

Ντινος

Κανείς δεν έχει την εξουσιοδότηση να δώσει το όνομα Μακεδονία όποτε οποίος το δώσει είναι κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία , προσέχετε ανίκανοι....... Μακεδονία = ειδικό δικαστηριο

Αγύριγο κεφάλι

Nαι μωρέ! ...Σφίξου!..

@Αγύριγο κεφάλι

Μιλάνε και τα πουλημένα τομάρια όπως εσύ...

ΕΛΛΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ-ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-----------ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ------- ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ----------- ΠΡΟΔΟΤΗ--------------------------- Ο ΛΟΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ Ο ΜΑΛΘΑΚΟΣ --- ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ---Οτσιπρας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ( ΜΥΤΙΚΗΝΗ -ΛΕΣΒΟΣ--ΣΑΛΙΩΝΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ---- ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ-----κ.α.) ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΑΚΙ-ΤΣΙΡΑΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ -----ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ--- και λ οι ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ -----

Αγύριγο κεφάλι

Κοιτάξτε κύριοι! Η αξίωση της Ελλάδας να "συμμετάσχει" στην ονομασία ενός Κράτους, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΑΙ! Δεν κατανοείται από την Διεθνή Κοινότητα ΟΛΗ! Γιά αυτό και ΚΑΝΕΝΑ κράτος στον κόσμο ΟΛΟΝ (πλην Κύπρου...αναγκαστικώς και ...εκείνη) ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ (ούτε ΕΝΑ) να ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΕΙ τις θέσεις της Ελλάδος. Διότι η ονομασία ενός κράτους ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ του. Τώρα, εάν εσύ Ελλάδα το ΦΟΒΑΣΑΙ γιά αλυτρωτισμούς και τα παρόμοια, σου ΑΠΑΝΤΟΥΝ: Διασφάλισε τα ΣΥΝΟΡΑ σου! Όσο πιό μικρό είναι το κράτος έναντι εσού (όπως είναι τα Σκόπια) τόσο πιό ΜΕΓΑΛΗ είναι η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ της Διεθνούς Κοινότητας προς τούτο. Τελικά: Καταφέραμε με τα τούτα και με τα κείνα να το κάνουμε εδώ και 20 ΧΡΟΝΙΑ το κράτος τούτο ΕΧΘΡΙΚΟ και αυτοτιμωρηθήκαμε και αυτο-απομονωθήκαμε και τελικά ΓΕΛΑΕΙ όλη η Διεθνής Κοινότητα με εμάς, που αποδειχθήκαμε _συμπαρασυρόμενοι από τους Ντουβαρο-ΦΑΣΙΣΤΕΣ,_ σαν χοντρο-κέφαλοι και μπουνταλάδες. Καταφέραμε και εκεί ακόμη που ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ σχεδόν, να ...ΕΛΘΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ!.. Και ΚΑΤΑ-ΙΔΡΩΜΕΝΟΙ!.. Καθίστε λοιπόν κατόπιν τούτου και ακούστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ, κάποιους γραφικούς οργανώσεων που φοράνε στολές του ...1800 και τους όψιμους "συνταγματολόγους" της συμφοράς και της ΚΑΤΑΤΡΟΦΗΣ!___________Ενώ αν 20 ΧΡΟΝΙΑ τώρα οι Σκοπιανοί εμάθαιναν στα ΣΧΟΛΕΙΑ τους την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ θα είχαμε το Κράτος τούτο ΚΑΤΑ-ΔΙΚΟ μας!..___________Συμπέρασμα γιά ...κάποιους: Τι ωραίο θα ήταν ΝΑ ΜΗΝ ήσαν ΒΛΑΚΕΣ!..

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

--------ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ----------------ΣΤΟΚΕ -ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ --- ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΚΡΑΤΟΣ ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ; ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΕΝΕΣ; -------------------------ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ------------------ --------------ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-------

Αγύριγο κεφάλι

Εσύ εάν κατοικείς στο Ελληνικό Τμήμα της Μακεδονίας όμως, ΔΕΝ σημαίνει ότι είσαι και από ...(αρχαίο) Μακεδόνα, ΦΑΣΙΣΤΑΡΕ!___________Πέρασαν και Σλάβοι, Βούλγαροι, Τούρκοι και άλλοι ΛΑΟΙ και ... ΟΛΕΣ οι Φυλές του Ισραήλ, από εδώ και από ...τούτα τα μέρη!..

@Αγύριγο__τσυριζοκέφαλο!

Oσο και να μας "βιάζεις" κατά φύσιν και παρά ..φύσιν καθημερινά με τις εμμετικές και άκρως ανθελληνικές δηλώσεις σου...την ΙΣΤΟΡΙΑ μας δεν πρόκειται να μας την πάρεις...

Αγύριγο κεφάλι

@20/03/2018 14:53.___________OXI, δεν σας την ...παίρνω!..__________Την ΒΛΑΚΕΙΑ!..___________Κρατείστε την!___________ΟΛΗ ...δική ΣΑΣ!..

@Αγύριγο κεφάλι

Θέλεις να μας πεις Μεγάλε Δημοκράτη ότι όταν από ένα μέρος με ιστορία χιλιετιών εκδιωχθούν με τη βία οι γηγενείς πληθυσμοί, οι έποικοι αποκτούν κληρονομικά εδαφικά και ιστορικά δικαιώματα και δικαιούνται να τα εξασκήσουν σε βάρος των επανελθόντων στο μέρος τους γηγενών;

@Αγύριγο___τσυριζοκέφαλο!

Χίλιες φορές βλάκας και ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ... χαρακτηρισμένος όμως από κάτι τέτοιους σαν του λόγου σου που η αξία τους μετριέται μόνο σε καντάρια Ευρωπαϊκού ραγιαδισμού!!!!!!

ΓΙΑΤΙ

ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ?

@ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΗ,

ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΕΦΑΛΗ

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ

Z8

Δεν θα ενσκήψουμε στον πειρασμό να σας υποδείξουμε ποιο είναι το καλό της πατρίδας. Ούτε αν επιτρέπεται να είναι ήσυχη η συνείδησή σας, με την μετακίνηση της θέσης της Ελλάδας από την πάγια μετά το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το 1992, "ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στην ονομασία της γειτονικής χώρας. Όμως ρητά σας δηλώνουμε ότι δεν έχετε το δικαίωμα να μετατρέψετε την ως άνω προσωπική σας θέση σε θέση της Ελλάδας, άκοντος του ελληνικού λαού. Με σαφήνεια θα σας πούμε: Αν μετά το συλλαλητήριο του 1,5-2 εκ πολιτών στο Σύνταγμα, (σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης BBC, CNN και λοιπά), η εντολή του ελληνικού λαού προς εσάς να μην συμπεριλάβετε ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΟΡΩ το όνομα της Μακεδονίας μας στην ονομασία της γειτονικής χώρας, (γιατί το όνομα ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ), δεν ήταν κατανοητή, σαφής και πλήρης για εσάς, Σας καλούμε να προβείτε απαραιτήτως κι απαρεγκλίτως με πρότασή σας που θα γίνει πρόταση του υπουργικού συμβουλίου, προς την βουλή, σε προκήρυξη δημοψηφίσματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ. 2 για κρίσιμο εθνικό θέμα. Το ερώτημα του δημοψηφίσματος πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο: "Να συμπεριλαμβάνεται το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία της χώρας των Σκοπίων; ΝΑΙ ΟΧΙ" και κανένα άλλο, ώστε να έχετε καθαρή την κρίση του ελληνικού λαού επί του θέματος, αφού δείχνετε να μην την αντιλαμβάνεστε ήδη. Αν παρά ταύτα δεν προβείτε στα νόμιμα, δηλαδή στην προκήρυξη δημοψηφίσματος με το ως άνω ξεκάθαρο ερώτημα και κανένα άλλο, ώστε δεσμευτικά για εσάς και την κυβέρνησή σας να προκύψει η απάντηση του ελληνικού λαού, αλλά εξακολουθήσετε την αντισυνταγματική και αδιανόητη μετατροπή της προσωπικής σας θέσης σε θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ, με το ως άνω εκπεφρασμένο πολλάκις περιεχόμενο, "σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη "Μακεδονία" που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή", ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ότι διαπράττετε το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και της ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ, το δε δεύτερο με ΘΑΝΑΤΟ.

Αγύριγο κεφάλι

Θέλουν "Πρόθεση" (ΔΟΛΟ) τα Ποινικά Άρθρα αυτά και ΑΜΕΣΗ (όχι έμμεση) ΑΙΤΙΩΔΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ!____ Και πολλές άλλες ΑΚΟΜΗ προϋποθέσεις, οι οποίες δεν είναι να γραφού ΕΔΩ!.._____________ (Που ΔΕΝ υπάρχει Η ΑΙΤΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑ στο προκείμενο! Κατόπιν τούτου ΜΗΝ ..."τροχάτε ...μαχαίρια"!).___________Άντε! Με τον ..."ΘΑΝΑΤΟ"! __________Ούτε ο ...Άγγελος να ήσουν!.. _________(Ένας είναι ο Άγγελος!).

@Αγύριγο κεφάλι

Άραγε εσύ είχες Δόλο όταν μεταμφιεζόσουν σε Δημήτρη για να κάνεις Άμεσο (όχι έμμεσο) Αιτιώδες Συνεκτικό ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ σε βάρος των καλοπροαίρετων αναγνωστών και άλλα πολλά τα οποία δεν είναι να γραφούν εδώ; Πόσο μάλλον που μόλις αποκαλύφθηκες αναγκάσθηκες να βγάλεις τη μάσκα και να ξαναεμφανιστείς ως Αγύριγο κεφάλι; Κατόπιν τούτου σταμάτα να βιάζεις την αλήθεια για να πετύχεις τους δόλιους στόχους σου ως ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

Δημήτρης

Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ έχουν αρχίσει τις σαχλο-"ΑΠΕΙΛΕΣ"! Τα Σκόπια να ονομαστούν "Μακεδονία", όπως ωραία το ρυμίζει το ζήτημα η Κυβέρνηση μας και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ μετά ας πάνε να κάνουν ...μηνύσεις σε όποιο Δικαστήριο θέλουν! Σιγά, μην τους φοβηθεί κανείς!

Troll Alert !

Καλώς το Αγύριγο Κεφάλι, το Νίκο το Θεσαλονικιό, τον ΚΚ, την Αρετή, τον ΙΙ, τον Κ-ΑΦΡΙΝ, τον Φου ΡΕ!, τον Δημήτρη κ.λ.π.

@Αγύριγο__Φου ΡΕ__και δεν συμμαζεύεται!

Δικιά σου είναι η κυβέρνηση γι'αυτό και την υπηρετείς με τόσο ..ζήλο! Δικιά μου δεν είναι πάντως...ούτε με εκπροσωπεί...Τον μοναδικό Ελληνα Πατριώτη Πρωθυπουργό Μεταξά φρόντισαν οι πρόγονοι των "δικών" σου ..να τον αποτελειώσουν νωρίς....

Z7

Σε κάθε περίπτωση και σε όποια ανάγνωση των γεγονότων από το 1992 κι εντεύθεν αφορώντα το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και να προβαίνετε, ο ελληνικός λαός είναι αντίθετος στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Προς την κατεύθυνση αυτή, της ΑΠΟΛΥΤΗΣ αντίθεσης του ελληνικού λαού στην μετατροπή της προσωπικής σας θέσης σε ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, αλλά και της επίδοσης προς εσάς και την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε προσωπικά, ειδικής εντολής, δίκην δημοψηφίσματος, έλαβαν χώρα 2 συλλαλητήρια. Το πρώτο στην Θεσσαλονίκη στις 21/1/2018 και στην Αθήνα στις 4/2/2018, υπό την αιγίδα μας το πρώτο, με διοργανωτές εμάς το δεύτερο. Στο πρώτο, που επιλέξατε να αγνοήσετε, κυβέρνηση και κρατικά μέσα ενημέρωσης, (αφού προηγουμένως είχατε αποκηρύξει όλοι οι θεσμικοί παράγοντες, κόμματα και εκκλησία), συμμετείχαν περί τις 550.000 έλληνες πολίτες που σας έδωσαν την ειδική εντολή, μετατρέποντας το συλλαλητήριο σε εθνοσυνέλευση, κι εκδίδοντας ειδικό ψήφισμα, να μην συμπεριλάβετε το όνομα Μακεδονία στην σύνθετη ονομασία της χώρας των Σκοπίων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το νόημα και τον όγκο του δεύτερου συλλαλητηρίου, της 4/2/18 στο Σύνταγμα, επιλέξατε να το διαστρέψετε. Το σχολιάσατε στο τουίτερ(!), αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς, στην καταγέλαστη και δόλια ανακοίνωση της Αστυνομίας, (ότι 140.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος σε αυτό). Και είπατε ότι "σήμερα διαψεύσθηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο του Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας".

nik

καλός διπλωμάτης; πόσο άσχετος εισαι;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης