Συγχαρητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου στον Βλαντιμίρ Πούτιν

Συγχαρητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου στον Βλαντιμίρ Πούτιν

Ενώ Ευρωπαίοι ηγέτες, όπως η Άνγκελα Μέρκελ, θα συγχαρούν «σύντομα» τον Πούτιν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα, τόσο στον Ρώσο πρόεδρο, όσο και στον Σι Τζινπίνγκ

Συγχαρητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου στον Βλαντιμίρ Πούτιν
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον Βλαντιμίρ Πούτιν, με αφορμή την επανεκλογή του στην προεδρία της Ρωσίας. 

Ανάλογο τηλεγράφημα απέστειλε και στον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ. 

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν έχουν στείλει συγχαρητήρια μηνύματα ακόμη στον Πούτιν με εξαίρεση τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Αναστασιάδης, μαζί με τις ευχές του για μια επιτυχημένη διακυβέρνηση, «επαναβεβαιώνει την επιθυμία του για την περαιτέρω ανάπτυξη και εμβάθυνση των ήδη στενών διμερών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες».

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα συγχαρεί σύντομα τον Ρώσο πρόεδρο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

«Η καγκελάριος θα τον συγχαρεί, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα γράψει πολύ σύντομα ένα τηλεγράφημα», πρόσθεσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης