Κύκλοι Μαξίμου: Ο κ.Σαμαράς διολισθαίνει στη γελοιότητα

Κύκλοι Μαξίμου: Ο κ.Σαμαράς διολισθαίνει στη γελοιότητα

Παράλληλα, τον καλούν εκ νέου να απαντήσει, αν διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή και τους λόγους που τον παρέπεμψε τότε στον Χρήστο Σταϊκούρα

Κύκλοι Μαξίμου: Ο κ.Σαμαράς διολισθαίνει στη γελοιότητα
Σκληρή επίθεση εξαπολύουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη δήλωση συνεργατών του για το θέμα της Novartis.

«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησής του το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλύει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα του επιχειρηματικά συμφέροντα», αναφέρουν κύκλοι του Μαξίμου. 

«Μιας και εμφανίστηκε όμως, αντί να ψάχνει τρόπο να ισχυριστεί πως όλοι έχουν καταντήσει σαν αυτόν και τους ομοίους του που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, περιμένουμε ακόμα να απαντήσει χωρίς περιστροφές: Διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματός του στον Κωνσταντίνο Φρουζή; Για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα;», προσθέτουν.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης