Ευχολόγια από Κομισιόν για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Ελπίζουμε να λυθεί γρήγορα

Ευχολόγια από Κομισιόν για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Ελπίζουμε να λυθεί γρήγορα

Η Κομισιόν και οι Ευρωπαίοι υπουργοί Άμυνας είναι ενήμεροι για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών – Απέφυγε να απαντήσει για το εάν θα ματαιωθεί η Ευρωτουρκική Σύνοδος στη Βάρνα – Στο συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Καμμένος 

«Ενήμερη» για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, δήλωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο εκπρόσωπος Τύπου Μαργαρίτης Σχοινάς
δήλωσε πως τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και οι Υπουργοί Άμυνας που βρίσκονται στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο του σημερινού Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων ενημερώθηκαν από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου συμπλήρωσε πως η Επιτροπή ελπίζει το θέμα να λυθεί γρήγορα και να επιστρέψουν οι σχέσεις καλής γειτονίας των δύο πλευρών, δεδομένου και πως οι δύο χώρες είναι μέλη του ΝΑΤΟ.

Σε ερώτηση πάντως για το κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να ματαιωθεί η
Ευρωτουρκική Σύνοδος στη Βάρνα στις 27 Μαρτίου, δεδομένων των συνθηκών ο εκπρόσωπος απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας πως η δουλειά συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα για τη πραγματοποίηση της Συνόδου. 

Στις Βρυξέλλες όλοι οι ΥΠΑΜ της Ευρώπης - Ενημέρωση απο Καμμένο

Το σημερινό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων για θέματα Άμυνας εστιάζει στη μόνιμη διαρθρωμένη συνεργασία (PESCO). 

Οι υπουργοί Άμυνας θα πάρουν τις πρώτες αποφάσεις  για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της και θα ανταλλάξουν απόψεις  σχετικά με την εφαρμογή της συνολικής στρατηγικής της ΕΕ στον τομέα της Ασφάλειας και της Άμυνας. 

Παράλληλα στο γεύμα θα συζητήσουν για τη συνεργασία τους με το ΝΑΤΟ και την προετοιμασία της εαρινής Συνόδου Κορυφής του.

Η Ύπατη εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μοργκερίνι από τη πλευρά της δήλωσε πως το σημερινό συμβούλιο είναι μια ιστορική στιγμή. 

Ο υπουργός άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος είχε επικοινωνία τόσο με την Φεντερίκα Μοργκερίνι όσο και τους ΥΠΑΜ της Ευρώπης θέτοντας το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων, στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία. 

Τέλος με την ολοκλήρωση της Συνόδου Υπουργών θα ενημερωθεί και η Αναπληρωτής Γραμματέας του ΝΑΤΟ από τον Έλληνα Υπουργό για το ζήτημα. 
ΣΧΟΛΙΑ (17)

stelios

Βοηθεια μας...

Ζητάνε λεφτά, ζητάνε αίμα

Είμαστε στην ΕΕ μόνο για αφαίμαξη !! Θέλουν το αίμα μας στις ΠΡΗΞΕΛΛΕΣ !! Κατά τα άλλα, ούτε που μας γνωρίζουν !! Και οι Έλληνες στις ΠΡΗΞΕΛΛΕΣ τσαμπουνάνε μπούρδες, όταν πρόκειται για τα εθνικά μας θέματα

Α καλά γεια

Αφιερωμένο εξαιρετικά για όποιον πιστεύει ότι ανήκουμε ακόμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ε.Ε.-Ξεφτίλα

Αυτοί είναι ικανοί, η Ελλάδα να είναι σε πόλεμο με την Τουρκία, και να εξακολουθούν να στέλνουν κλιμάκια της Τρόϊκας στην Αθήνα και να ζητούν να πάρουμε κι άλλα μέτρα. Δεν έχουν κανένα έλεος. Αλλά, υπάρχει και η Θεία Δίκη και κάποια στιγμή θα τους το "ξεπληρώσουμε". Άλλωστε από την κατάσταση μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας θα ξεκινήσει και η διάλυση της Ε.Ε., όταν αποκαλυφθούν ότι κάποιοι είναι μόνο στα χαρτιά φίλοι-και-εταίροι, αλλά στην ουσία θερμοί υποστηρικτές των Τούρκων.

Η διάλυση της Ε.Ε. ήδη ξεκίνησε από τη Βρετανία..

Το ότι η Βρετανία "κούνησε το μαντήλι" στις Βρυξέλλες το 2016 σημαίνει ότι η Γερμανία ελέγχει πλέον ουσιαστικά πλήρως την Ε.Ε. Οι πονηροί Βρετανοί, όμως, κατάλαβαν το σχέδιο των επεκτατικών Γερμανών για οικονομικό έλεγχο της Ευρώπης και σηκώθηκαν και έφυγαν. Γνωστοί μου, που δουλεύουν σε όργανα των Βρυξελλών, από διάφορες χώρες, ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει (γιατί η Βρετανία πλήρωνε τα περισσότερα μετά τη Γερμανία στο κλαμπ).

Αυτοί περιμένουμε να μας υποστηρίξουν;

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 24 Ιανουαρίου του 2018 από το Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών εκδόθηκαν τριανταμία άδειες για πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία. Αγόρασαν βόμβες, τορπίλες, πυραύλους και συστήματα επιτήρησης. Αποκαλύφθηκε επίσης, παρά τις δήθεν τεταμένες σχέσεις τους ότι υπάρχει μεγάλη συμφωνία αγοράς κινητήρων για τα άρματα leopard, η Γερμανία τους εκσυγχρονίζει χωρίς να ασχολείται αν αυτά τα όπλα θα χτυπήσουν τους Κούρδους ή τους Έλληνες. Ο Ερντογάν έκλεισε τεράστια συμφωνία με την Τερέζα Μέι συμπαραγωγής νέου μαχητικού αεροσκάφους και η Βρετανή πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι υπερήφανη που η Βρετανία στάθηκε δίπλα στην Τουρκία για την προάσπιση της Δημοκρατίας της στη διάρκεια του πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν. Την ίδια περίοδο που η Τουρκία αγοράζει όπλα από τη Ρωσία, η Άγκυρα υπέγραψε συμφωνία με την Ιταλία και τη Γαλλία για τη συμπαραγωγή κοινών αμυντικών πυραυλικών συστημάτων απέναντι στις απειλές από αεροσκάφη στέλθ και από πυραύλους drones. Παράλληλα ναυπηγείται Τούρκικο αεροπλανοφόρο από τους Ισπανούς ενώ αγοράζει από τους Αμερικανούς F- 35 και αναπτύσσει μια γιγαντιαία πολεμική βιομηχανία, η οποία παράγει και βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

ΕΛΛΗΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ

ΤΙ ???? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ???? ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ...

Όλα εξηγούνται

Καταλάβατε τώρα γιατί ψήφισαν την υπαγωγή του χρέους στο βρετανικό δίκαιο;; Απλούστατα για να μην μπορεί να διαγραφεί σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής. Αλλά πού να τα πεις αυτά;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

μητσος

η Ευρώπη δεν ασχολείται με αυτά αλλά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων

αυτός

Άμεσα βέτο σε οτιδήποτε έχει σχέση με την Τουρκία τόσο σε ΝΑΤΟ όσο και σε ΕΕ μέχρι να απελευθερωθούν οι αξιωματικοί μας. Αλλά ποιός θα το κάνει αυτό? Εδώ θέλεις αρχ... και οι πολιτικοί μας έχουν αποδείξει περίτρανα ότι είναι ευνούχοι.

Με τους πολιτικούς των Αθηνών

να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, χλωμό το βλέπω να αντιδράσουν στους Τούρκους καθ'οιονδήποτε τρόπο. Σήμερα, μετά από 3 μήνες προκλήσεων από την Τουρκία, έκαναν υπυργικό συμβούλιο μάλιστα! Τώρα το πήραν χαμπάρι τα ζώα που κυβερνούν ετούτο εδώ τον τόπο. Άντε στην υγεία μας!

Μαλλί, γυαλί, παντελόνι Lee και μυαλό @υλι !!

Τι τον βάλανε ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ να τραγουδήσει, παλί, σήμερα, μπροστά στο μικρόφωνο ??? Με τους έλληνες στρατιώτες - ΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ερντογάν, ο εκπρόσωπος με τη χωρίστρα, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΣΝΑΒΟΥΡ, ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ !! ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ .....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_synenteyksi_2005_4-768x477

Δείτε το βίντεο -Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τον... στόλισε κανονικά

xrysoxoidis2333

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως όλοι οι δήμοι της ηπειρωτικής χώρας θα κληθούν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες -  «Το νομοσχέδιο για την παροχή ασύλου θα έχει ψηφιστεί ως τις 31 Οκτωβρίου» - «Η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να δέχεται τους Σύρους στη διαδικασία εξέτασης ασύλου»

29
pame-monako-arthro_2

Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του ΚΚΕ μετέβη σήμερα στο Πριγκιπάτο και συμμετείχε σε απεργιακή κινητοποίηση η οποία ξεκίνησε με περιφρούρηση στο θρυλικό ξενοδοχείο Ερμιτάζ!

28
TSEPELHS

«Ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης  δεν έμεινε μόνο στις για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους προεκλογικές φωτογραφίες και στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του με πρωτοκλασάτα στελέχη του DEB αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του», τονίζει δημοσιογράφος από την Ξάνθη