Αισιόδοξος ο Κατρούγκαλος για το Σκοπιανό: Η λύση θα είναι συμφέρουσα και θα έχουμε τη στήριξη των ΑΝΕΛ

Αισιόδοξος ο Κατρούγκαλος για το Σκοπιανό: Η λύση θα είναι συμφέρουσα και θα έχουμε τη στήριξη των ΑΝΕΛ

Η ΝΔ αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα και γι' αυτό λέει ότι αν δεν υπάρχει ενιαία θέση των κυβερνητικών εταίρων εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τη συμφωνία, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

Αισιόδοξος ο Κατρούγκαλος για το Σκοπιανό: Η λύση θα είναι συμφέρουσα και θα έχουμε τη στήριξη των ΑΝΕΛ
Τη βεβαιότητα ότι, στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, θα καταλήξουμε σε λύση που θα είναι εθνικά συμφέρουσα και θα έχει τη στήριξη όχι μόνο των ΑΝΕΛ, αλλά και των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος στο Κανάλι της Βουλής.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξουμε σε λύση που θα είναι εθνικά συμφέρουσα και θα έχει τη στήριξη όχι μόνο του κυβερνητικού μας εταίρου, αλλά και των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων στη Βουλή» δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος στην εκπομπή «Πρωινή ανάγνωση» του Καναλιού της Βουλής, ερωτηθείς για τη στάση του Πάνου Καμμένου στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
 
Ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση, αν και αναφορικά με το χρόνο επίλυσης, «η μπάλα είναι στο γήπεδο της άλλης πλευράς, η οποία και ανταποκρίνεται», όπως είπε.
 
Κλείσιμο
Πάντως, ο κ. Κατρούγκαλος σχολίασε και την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για αμηχανία από την πλευρά της, επειδή εκείνη ως κυβέρνηση το 1990, δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, μίλησε και για «εσωτερικό πρόβλημα» της ΝΔ, το οποίο επιθυμεί να συγκαλύψει, αφού διατυπώνονται ενστάσεις από τις ακροδεξιές μεταγραφές της, «γι’  αυτό και λέει ότι αν δεν υπάρχει ενιαία θέση των κυβερνητικών εταίρων εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τη συμφωνία», όπως υποστήριξε ο κ. Κατρούγκαλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης