Μέλη μεγάλης τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης οι νεκροί και ο τραυματίας της Γλυφάδας - Καταζητούνταν για ανθρωποκτονία
Ταυτοποιήθηκαν τόσο οι δύο νεκροί όσο και ο τραυματίας που νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας - Προφυλακίζονται οι δύο Τούρκοι για τη μαφιόζικη εκτέλεση
Συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η έρευνα της ΕΛΑΣ για τη μαφιόζικη εκτέλεση των δύο Τούρκων στη Γλυφάδα και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη ενός ομοεθνή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στελέχη του ελληνικού FBI κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τόσο τους δύο νεκρούς όσο και τον τραυματία που νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις τους φέρονται να ανήκαν σε μεγάλη τουρκική εγκληματική οργάνωση και σε βάρος τους να είχε εκδοθεί στην Τουρκία ερυθρά αγγελία για ανθρωποκτονία.
Προφυλακίζονται οι δύο Τούρκοι για τη μαφιόζικη εκτέλεση
Στο μεταξύ, το δρόμο για τις φυλακές έχουν πάρει οι δύο Τούρκοι, που συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα τήρησε το δικαίωμα της σιωπής ενώπιον του ανακριτή. Αντίθετα, ο δεύτερος φέρεται κατά την απολογία του να αρνήθηκε την παρουσία του στο αιματηρό περιστατικό.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των κατηγορουμένων έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση εκ προθέσεως από κοινού τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθούν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες της υπόθεσης.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας