Καμίνης, ΚΙΔΗΣΟ και Δανέλλης στηρίζουν Ραγκούση στην κόντρα με την Εκκλησία

Καμίνης, ΚΙΔΗΣΟ και Δανέλλης στηρίζουν Ραγκούση στην κόντρα με την Εκκλησία

Ανακοινώσεις στήριξης του υποψηφίου προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, που δέχεται τα πυρά της Ιεράς Συνόδου για τις δηλώσεις του περί ομοφιλόφυλων κληρικών

Καμίνης, ΚΙΔΗΣΟ και Δανέλλης στηρίζουν Ραγκούση στην κόντρα με την Εκκλησία
«Η σημερινή ανακοίνωση της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία καλεί σε κατάθεση τον συνυποψήφιο μου Giannis Ragkousis, και κυρίως το ύφος "Ιεράς Εξέτασης" που τη διαπερνά, δεν μπορεί να αφήνει κανένα προοδευτικό πολίτη αδιάφορο» ξεκινά η ανάρτηση του Γιώργου Καμίνη στο facebook.

«Η στήριξή μου στον κ. Ραγκούση είναι δεδομένη. Ο σεβασμός στην ελευθερία του λόγου είναι θέμα αρχής. Για την υπεράσπιση αυτών των αρχών και αξιών βρίσκομαι στην πολιτική» προσέθεσε ο δήμαρχος της Αθήνας.

Ακολούθησε ανάρτηση του Σπύρου Δανέλλη στο  twitter: «Η Ιερά Σύνοδος ας ασχοληθεί με τη σωτηρία της ψυχής κι ας αφήσει τη διαχείριση του σώματός και των αισθημάτων μας, σε εμάς. #topotami»

Ανακοίνωση έβγαλε και το γραφείο Τύπου του ΚΙΔΗΣΟ: 

«Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας. Είναι ένα κεκτημένο που αποκτήσαμε μετά από σκληρούς αγώνες στην πρόσφατη ιστορία μας. Οι προσπάθειες της εκκλησιαστικής ηγεσίας να παρέμβει με τρόπο που να θέτει σε αμφισβήτηση θέματα ελευθερίας του λόγου, της έκφρασης, όσο και της διακυβέρνησης, προκαλούν εύλογα ερωτήματα. Κατά συνέπεια, καλούμε την Ιερά Σύνοδο να αναθεωρήσει τη στάση της σε ό,τι αφορά την επαπειλούμενη δίωξη εναντίον του Γιάννη Ραγκούση».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης