Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση παίζει με τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση παίζει με τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει να ψεύδευται, να παρανομεί και να κοροϊδεύει τους πολίτες

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση παίζει με τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων
«Ευτυχώς, για άλλη μια φορά, το Σύνταγμα βάζει φραγμό στις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις του κ. Τσίπρα και των υπουργών του», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν το Ελεγκτικό Συνέδριο να κρίνει αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει να ψεύδευται, να παρανομεί και να κοροϊδεύει τους πολίτες. «Παίζουν με τη ζωή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων. Στήνουν ανεύθυνα ένα εμπόριο ελπίδας, μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Μοιράζουν υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα. Βάζουν σε περιπέτεια τους πολίτες, τους θεσμούς, την ίδια τη λειτουργία του κράτους. Δυστυχώς, δεν ακούν καμία σοβαρή και υπεύθυνη φωνή.», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. πρόεδρο της Ν.Δ., με το να στήνονται «παράγκες» στο ευρύτερο Δημόσιο δεν θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι «προσπαθούν να φτιάξουν καθεστώς και φέρνουν χάος. Επαναλαμβάνουν τις χειρότερες πρακτικές του χθες, που όλοι οι Έλληνες θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι η Ν.Δ. είναι αποφασισμένη να προστατεύσει «τη δημοκρατική ομαλότητα και να εγγυηθεί την κανονικότητα στη λειτουργία της χώρας».
Κλείσιμο
 
«Υπεύθυνες λύσεις υπάρχουν. Υπέρ της κοινωνίας. Εμείς μπορούμε να τις υλοποιήσουμε», σημείωσε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης