Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης

Δεν υπήρξε τελικά δεύτερη υποψηφιότητα οπότε ή ΚΕΦΕ ανακοίνωσε το νέο επικεφαλής

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης.

Η ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ, αφού έλαβε υπόψη της ότι έως τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέου προέδρου της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ κατατέθηκε μία και μόνη έγκυρη και εμπρόθεσμη υποψηφιότητα, ανακήρυξε ως νεοκλεγέντα πρόεδρο της οργάνωσης τον Βασίλη Γεωργιάδη.

Πρόκειται για κατ´ ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων πάρ. 7 του άρθρου 10 του καταστατικού της ΝΔ για την εκλογή προέδρου του κόμματος και της πάρ. 5 του άρθρου 3 του Κανονισμού Γενικών Αρχών Λειτουργίας και Εκλογής των Κομματικών Οργάνων.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Πρόεδρος χωρίς λαό

Πρόεδρος, λέει, σε μια οργάνωση-σφραγίδα...Α ρε, πουναι η ΟΝΝΕΔ του 1982-1984 με Μιχαλολιάκο και Μανωλάκο...ΕΤΡΕΜΕ Η ΓΗ στο διάβα των ΟΝΝΕΔιτών..

Πασοκιστάνο

Η Δημοκρατία ξεχειλίζει στο κόμμα του Κυριάκου. Άντε σιγά-σιγά να μπει και στο καλάθι μαζί με την αλήστου μνήμης ..... πολιτική άνοιξη κάποιου επιτυχημένου πιτσαδόρου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mhtsotakis_arthro

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό και είπε «ναι» αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας - Υποσχέθηκε βοήθημα 2.000 ευρώ σε νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που γεννιέται, πρόγραμμα «βοήθεια στην εργαζόμενη μητέρα» και σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού στα 703 ευρώ