Μητσοτάκης: Δε μπορώ να σχολιάσω τις κινήσεις Καραμανλή αν δεν μιλήσει ο ίδιος

Μητσοτάκης: Δε μπορώ να σχολιάσω τις κινήσεις Καραμανλή αν δεν μιλήσει ο ίδιος

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Ρουσόπουλου – Στυλιανίδη για επαφές Καραμανλή - Τσίπρα. Η κοινωνία και η ΝΔ είναι απέναντι στον κ. Τσίπρα γιατί είναι εμμονικός και ανίκανος πρωθυπουργός» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

  Μητσοτάκης: Δε μπορώ να σχολιάσω τις κινήσεις Καραμανλή αν δεν μιλήσει ο ίδιος
Μιλώντας στο MEGA o Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε στην κριτική του για την περίοδο των αναταραχών του 2008, λέγοντας ότι έχουν ευθύνες και ο
Κώστας Καραμανλής, ως πρωθυπουργός τότε και ο Προκόπης Παυλόπουλος
που ήταν υπουργός Εσωτερικών.

Κλείσιμο
Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις Ρουσόπουλου – Στυλιανίδη για τις επαφές Καραμανλή – Τσίπρα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δεν έκρυψε την έκπληξή του. «Μου κάνει εντύπωση» είπε χαρακτηριστικά. «Δε μπορώ να σχολιάσω τι κάνει ή δεν κάνει ο κ. Καραμανλής αν δεν τοποθετηθεί ο ίδιος δημόσια» προσέθεσε και άφησε να διαφανεί η διαφωνία του: «Θα μου έκανε εντύπωση αν υπήρχε τέτοια επικοινωνία με κ. Τσίπρα».

«Για αυτό θα διευκόλυνε να βγει ο κ. Καραμανλής να το πει ο ίδιος ανοιχτά» επέμεινε, απευθυνόμενος ουσιαστικά στον πρώην πρωθυπουργό. «Η κοινωνία και η ΝΔ είναι απέναντι στον κ. Τσίπρα γιατί είναι εμμονικός και ανίκανος πρωθυπουργός» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Περνώντας στα εσωκομματικά επισήμανε ότι «η ΝΔ όπως είναι σήμερα θυμίζει ένα φεουδαρχικό κόμμα και αυτό θέλω να αλλάξω». «Αν ήθελε να αλλάξει τη ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης θα την είχε αλλάξει όταν ήταν γραμματέας» συνέχισε στο σκεπτικό του και έθεσε ως στόχο τη διεύρυνση της ΝΔ προς το χώρο του κέντρου. «Δεν συμβιβάζομαι με το 28%. Θέλω η ΝΔ να εκφράσει κατ' ελάχιστον το ναι στο δημοψήφισμα» σημείωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης