«Μασάζ» Τσίπρα στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια

«Μασάζ» Τσίπρα στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια

Εν όψει των δύσκολων ψηφοφοριών στη Βουλή - Δεσμεύσεις για τις κύριες συντάξεις - Τους είπε ότι γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση για τη φορολογία των αγροτών

«Μασάζ» Τσίπρα στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια
Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
από την περιφέρεια θα συναντήσει ο πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας
το αμέσως επόμενο διάστημα.
Κλείσιμο

Ήδη, από το απόγευμα ομάδες βουλευτών από την Κεντρική Μακεδονία και τις νησιωτικές περιοχές περνάνε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου. Στόχος των συναντήσεων είναι να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός αναλυτικά για τα προβλήματα της περιφέρειας, ενώ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από αύριο θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους υπουργούς, ζητώντας τους να επιληφθούν σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας κατά τις πρώτες συναντήσεις του σημείωσε στους βουλευτές ότι δεν πρόκειται να κοπούν οι κύριες συντάξεις και γίνονται προσπάθειες να «σωθούν» και οι επικουρικές.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι γίνεται σκληρή
διαπραγμάτευση σε ό,τι αφορά στη φορολογία των αγροτών, ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους βουλευτές όλης της περιφέρειας. Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως σε μια διαπραγμάτευση γίνονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Από την πλευρά τους, οι βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν για την επικοινωνία που έχουν με τους υπουργούς και κάποιοι από αυτούς ανέφεραν ότι δεν τους βρίσκουν εύκολα. Ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Αύριο, ο πρωθυπουργός πρόκειται να μιλήσει στη Βουλή, απαντώντας σε ερωτήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και του Βασίλη Λεβέντη για το προσφυγικό. Το Σάββατο ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην έναρξη της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης