Στην Κύπρο ο ρώσος βουλευτής που «κυνηγά» ομοφυλόφιλους με άμφια και πολυβόλα

Στην Κύπρο ο ρώσος βουλευτής που «κυνηγά» ομοφυλόφιλους με άμφια και πολυβόλα

Είχε επαφές με τις ηγεσίες των κυπριακών πολιτικών κομμάτων 

Στην Κύπρο ο ρώσος βουλευτής που «κυνηγά» ομοφυλόφιλους με άμφια και πολυβόλα
Ρώσος βουλευτής του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες την Κύπρο
και είχε επαφές με τις ηγεσίες των κυπριακών πολιτικών κομμάτων με αντικείμενο τη παροχή στρατιωτικών διευκολύνσεων στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Δεν θα υπήρχε τίποτα το παράδοξο, αν ο βουλευτής δεν λεγόταν Βιτάλι Μιλόνοφ. Πρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο ασχολήθηκαν ουκ ολίγες φορές τα διεθνή
ΜΜΕ, λόγω των ακραίων και εν πολλοίς γραφικών απόψεων του.
Κλείσιμο

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε διαδικτυακή ψηφοφορία στην Αγία Πετρούπολη 20.000 Ρώσοι έχουν υπογράψει στο www.change.org για την ανάγκη υποχρεωτικής ψυχιατρικής εξέτασης του βουλευτή.



Ο Μιλόνοφ είναι ο εμπνευστής του νόμου κατά των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία, ενώ στη πολυσχιδή του δράση καταγράφεται η απαίτηση σύλληψης της τραγουδίστριας Μαντόνα και της Lady Gaga για προσβολή των ηθών και διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας. 

Ο Βιτάλι Μιλόνοφ έγινε όμως παγκοσμίως γνωστός όταν πρότεινε να απαγορευτεί στον Διευθυντή της Apple να επισκεφθεί τη Ρωσία, γιατί ενδεχομένως να μεταφέρει AIDS, Έμπολα ή βλεννόρροια αφού έχει δηλώσει πως είναι ομοφυλόφιλος!

Υπήρξε επίσης εμπνευστής της απαγόρευσης συμμετοχής ομοφυλόφιλων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους Σότσι ζητώντας τον έλεγχο και τη σύλληψη τους.

Μεταξύ των «επιτευγμάτων» του, καταγράφεται το νομοσχέδιο για απαγόρευση του ναργιλέ, η πρόταση για δημιουργία θρησκευτικής αστυνομίας για λόγους ηθικής, η εισήγηση για αποχώρηση της Ρωσίας από τη Eurovision και ο τερματισμός εκπομπής του μουσικού τηλεοπτικού σταθμού MTV.



Ο κατάλογος των δραστηριοτήτων του ατέλειωτος. Έχει ζητήσει να μην γίνονται δημόσιες εκδηλώσεις κοντά σε εκκλησίες, και να απαγορευτεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να κυκλοφορούν στην Αγία Πετρούπολη, άνδρες χωρίς μπλούζα και γυναίκες με μαγιό! «Συγκλονιστική» επίσης ήταν και η πρόταση του, όπως όλες οι Ρωσίδες που δεν έχουν γεννήσει παιδί ως τα 23 να στρατεύονται για θητεία στις ένοπλες δυνάμεις.
 
Ρωσικά στρατεύματα

Ο Βιτάλι Μιλόνοφ ήρθε στη Κύπρο ως φιλοξενούμενος ενός «Κυπρο-ρωσικού συνδέσμου Κουλτούρας, Επιχειρηματικότητας και Ορθοδοξίας» για να προωθήσει πρωτοβουλία για την άφιξη ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη Μεγαλόνησο ώστε να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία αλλά και να διευκολυνθεί η απελευθέρωση της Κύπρου από τους Τούρκους! Συναντήθηκε με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, Τον αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Λευτέρη Χριστοφόρου, τον αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Κ. Ευσταθίου, τον Πρόεδρο των Οικολόγων Γ. Περδίκη και τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, πρώην υπουργό εξωτερικών Γ. Λιλλήκα.


 
Άμφια και πολυβόλα

Ο Μιλόνοφ που προσχώρησε στην Ορθοδοξία μετά από ένα πέρασμα από τις εκκλησίες των Βαπτιστών και Ευαγγελικών, ντύνεται «παπαδάκι» και παρίσταται σε εκκλησιαστικέ εκδηλώσεις κρατώντας εξαπτέρυγα. Ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να φωτογραφίζεται με στρατιωτική στολή ένοπλος σε επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια. Ωστόσο η παρουσία ενός ένοπλου ρώσου βουλευτή στο έδαφος άλλου κράτους προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο εκπρόσωπος του «Κυπρο-ρωσικού συνδέσμου» εξήγησε σε ανάρτηση του τους λόγους της σχέσης του Μιλόνοφ με τη Κύπρο.



Όπως ανέφερε: «η σχέση του (Μιλόνοφ) με τη Κύπρο χρονολογείται. Όταν δυσκολευόταν η γυναίκα του να κάνει παιδιά, επισκέφτηκε την εκκλησία της Παναγίας στην Αγία Νάπα, γιατί άκουσε για τη ζώνη μητρότητας της Παναγίας. Ο πάτερ Βασίλειος έζωσε τη σύζυγο του και η μεγάλη τους πίστη προς την Παναγία του έδωσε το πρώτο τους παιδί και μετά το δεύτερο». Ο Μιλόνοφ ενίοτε κυκλοφορεί με μπλουζάκια που αναγράφουν «Ορθοδοξία ή Θάνατος» και κάνει νυκτερινές επιδρομές σε gay club στην Αγία Πετρούπολη για να «σώσει» νεαρούς ομοφυλόφιλους.

Μάλιστα ρωσικό συγκρότημα κυκλοφόρησε σχετικό video clip με το οποίο σχολιάζει με χιούμορ την αντι-ομοφυλοφιλική σταυροφορία του Μιλόνοφ παρουσιάζοντας τον ως Super-M.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης