Ο Σκουρλέτης τώρα λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε ποτέ για σεισάχθεια

Ο Σκουρλέτης τώρα λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε ποτέ για σεισάχθεια

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως είχε αναφερθεί επανειλημμένως στο μέτρο αυτό ως απαραίτητο προκειμένου να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας

Ο Σκουρλέτης τώρα λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε ποτέ για σεισάχθεια
Σε άλλη μια αυτοδιάψευση του προεκλογικού ΣΥΡΙΖΑ από τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας υποστήριξε ότι ουδέποτε το κυβερνών, πλέον, κόμμα δεν έχει μιλήσει για σεισάχθεια.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε ποτέ για σεισάχθεια και μην μας ταυτίζετε με συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι και στην επικαιρότητα τώρα» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης εννοώντας τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, όμως, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ είχε ανακοινώσει ότι θα θεσμοθετήσει «νέα σεισάχθεια» για τη ρύθμιση των λεγόμενων «κόκκινων δανείων» ενώ στη σεισάχθεια είχε αναφερθεί και σε προεκλογική του συγκέντρωση.

Κλείσιμο
H αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη σεισάχθεια



Για σεισάχθεια έκανε λόγο και ανακοίνωση του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας σε ανακοίνωσή ότι «μόνη αποδεκτή λύση για την συνέχιση λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι η σεισάχθεια των οφειλών προς τις τράπεζες, με μέτρα άμεσης ανακούφισης, με περιορισμό του οφειλόμενου κεφαλαίου και των τόκων που έχουν επιβληθεί». 

Παράλληλα εκτίμησε, μιλώντας στο MEGA ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι κοινοβουλευτική δύναμη που αντέχει και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι εκτίθεται καθημερινά με τη στάση της υποστηρίζοντας ότι «τα οικουμενικά σχήματα νοθεύουν τη δημοκρατία.»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μείωσης των συντάξεων επισήμανε πως υπάρχει περιστολή δαπανών και προσθεσε ότι «η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης