Γιώργος Αμυράς: «Είστε κυβερνώσα εκατομμυριούχος αριστερά»

Γιώργος Αμυράς: «Είστε κυβερνώσα εκατομμυριούχος αριστερά»

Ο βουλευτής του Ποταμιού αναρωτήθηκε αν είναι «αριστερός» ένας υπουργός που ξεχνά να δηλώσει την κατοχή ενός εκατομμυρίου ευρώ

Γιώργος Αμυράς: «Είστε κυβερνώσα εκατομμυριούχος αριστερά»
Επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς με αφορμή την υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη και του προβληματικού του «πόθεν έσχες».

Ο βουλευτής του Ποταμιού ξεκινώντας την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο αναρωτήθηκε αν είναι «αριστερός» ένας υπουργός που ξεχνά να δηλώσει την κατοχή ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Είναι αριστερός ο υπουργός που ξέχασε το 1 εκατ. ευρώ;» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «δεν είστε κυβέρνηση της Αριστεράς. Είστε η εκατομμυριούχος αριστερά» με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρούν εξοργισμένοι και τον κ. Αμυρά να συνεχίζει: «Είναι αριστερή πρακτική να πηγαίνεις από την Αθήνα στο Αίγιο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ; Σας βρωμάει το ΚΤΕΛ; Αυτή είναι η κυβερνώσα εκατομμυριούχος Αριστερά. Ακούστε και μην εξεγείρεστε, δεν σας είδα να εξεγείρεστε με το πολυνομοσχέδιο που κόβει τα προνοιακά επιδόματα αναπήρων».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης