Παπαδημούλης για «πόθεν έσχες»: Θέλω να λάμψει πλήρως η αλήθεια

Παπαδημούλης για «πόθεν έσχες»: Θέλω να λάμψει πλήρως η αλήθεια

Έχουμε κόμματα που ψήφισαν τη συμφωνία και αρνούνται την εφαρμογή της και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ρεσιτάλ πολιτικής, δήλωσε ο ευρωβουλευτής

Παπαδημούλης για «πόθεν έσχες»: Θέλω να λάμψει πλήρως η αλήθεια
«Η προσπάθεια να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποδώσει καρπούς. Θέλω να λάμψει πλήρως η αλήθεια», υπόγράμμισε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην υπόθεση με τα «πόθεν έσχες» βουλευτών, ενώ τόνισε πως σφάλλουν «όσοι δεν σέβονται την λειτουργία των θεσμών». Οι τηλεδίκες θα αποδειχθούν «άνθρακας ο θησαυρός», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, στη συνέχεια της συνέντευξής του στα Παραπολιτικά, αναφέρθηκε στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, δηλώνοντας πως «έχουμε κόμματα που ψήφισαν τη συμφωνία και αρνούνται την εφαρμογή της και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ρεσιτάλ πολιτικής». Μεταφέροντας, μάλιστα, το κλίμα από τις Βρυξέλλες, ο ίδιος ανέφερε ότι οι ομογάλακτοί τους στις Βρυξέλλες κάνουν πολύ αρνητικά σχόλια.

Καταλήγοντας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε το στόχο της Κυβέρνησης, να ολοκληρωθεί γρήγορα η πρώτη αξιολόγηση, ώστε να ανοίξει η συζήτηση για ελάφρυνση του χρέους, να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τέλος να γίνει άρση των ελέγχων κεφαλαίων στη χώρα, ευχόμενος να συμβεί αυτό το πρώτο τρίμηνο του 2016.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης