Το Twitter «τρολάρει» τον Δημήτρη Καμμένο: Έφαγε πόρτα ο Πόρτα Πόρτα;

Το Twitter «τρολάρει» τον Δημήτρη Καμμένο: Έφαγε πόρτα ο Πόρτα Πόρτα;

«Νομίζω ο Τσίπρας δεν ήξερε τπτ για τον #PortaPorta γιατί διαπραγματευόταν σκληρά για 17 ώρες» - «Πάρτι» έχει στηθεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τους χρήστες που σχολιάζουν την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου

Το Twitter «τρολάρει» τον Δημήτρη Καμμένο: Έφαγε πόρτα ο Πόρτα Πόρτα;
Σάλος έχει ξεσπάσει (και) στο Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου, στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ο άλλοτε βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν ακόμη έκανε αντιπολιτεύση και δεν συγκυβερνούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε... τιτιβίσει ουκ ολίγες φορές, με το περιεχόμενο των αναρτήσεών του να χαρακτηρίζεται από ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια.

«Πάρτι» έχουν στήσει οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, που με τα καυστικά τους σχόλια έκαναν το hashtag #PortaPorta πρώτο trend. Να σημειωθεί πως το @PortaPorta ήταν το ψευδώνυμου του εδώ και λίγες ώρες υπουργού Δημήτρη Καμμένου.

«Έφαγε πόρτα ο Πόρτα Πόρτα;», «Νομίζω ο Τσίπρας δεν ήξερε τπτ για τον #PortaPorta γιατί διαπραγματευόταν σκληρά για 17 ώρες», «Αυτός ο χάκερ άλλη δουλειά δεν έκανε εδώ και χρόνια, έγραφε όλα τα τουί του #PortaPorta», «Ο Λεβατόβσκι 5 γκολ σε 9 λεπτά και ο #PortaPorta υπουργός για 9 ώρες» μερικά από τα πιο πετυχημένα tweet.

Κλείσιμο
Δείτε τι έγραψαν οι χρήστες:
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης