Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ραχήλ Μακρή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ραχήλ Μακρή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Εζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης», γράφει η κυρία Μακρή

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ραχήλ Μακρή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Υμνους στο πρόσωπο της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, αποδίδει η Ραχήλ Μακρή σε μια προσωπική εξομολόγηση μέσω facebook. 

«Εζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης», γράφει η κυρία Μακρή για να προσθέσει ότι «λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανη που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους». 

Κλείσιμο


Στο ίδιο φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα και το «ευχαριστώ» προς την πρόεδρο της Βουλής: «Σου έστειλα τότε ένα μήνυμα να μου υποσχεθείς ότι δεν θα παραιτηθείς όπως σου ζητούσαν και θα συνέχιζες για τα παιδιά μου και για όλα τα ελληνόπουλα. Σ' ευχαριστώ που δεν υποτάχτηκες και δεν παρέδωσες την σφραγίδα στους αποικιοκράτες. Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης