Ποτάμι: Γνωστά ονόματα στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη

Ποτάμι: Γνωστά ονόματα στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε τις συνεργασίες του κόμματος και τα πρόσωπα που θα το στηρίξουν

Ποτάμι: Γνωστά ονόματα στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη
Τις συνεργασίες του Ποταμιού ανακοίνωσε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά και κάποια ονόματα που θα στηρίξουν το κόμμα, ενώ αύριο θα δώσει αναλυτικά στη δημοσιότητα ποια πρόσωπα θα έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι το κόμμα του, από τότε που ιδρύθηκε, έκανε λόγο για κοινωνικές συνεργασίες, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση στην κυβέρνηση του 51%.

Υπογράμμισε ότι το Ποτάμι θέλει συνεργασίες, αλλά δεν παραδίδεται για τις καρέκλες, πετώντας σπόντες προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι οι κομματικοί μηχανισμοί έχουν μια αγάπη για τα συστήματα και αυτό φαίνεται στην επιλογή των ΑΝΕΛ.

Δεν θα πάμε πίσω στο παλιό, πίσω στους υπουργούς του προηγούμενου επταμήνου, δήλωσε και κάλεσε να πουν, τόσο ο Αλέξης Τσιπρας όσο και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ποιους θα βάλουν υπουργούς, που θα επιλέξουν να σώσουν τη χώρα, προαναγγέλοντας ότι θα γνωστοποιήσει σύντομα τις δικές του προτάσεις. 

Κλείσιμο
Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τις συνεργασίες, είπε ότι «θα δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα της κάλπης για να πράξουμε», ενώ δεν απέκλεισε καμιά συνεργασία.

Υπογράμμισε ότι το Ποτάμι απειλείται για την τρίτη θέση από τη Χρυσή Αυγή και αυτό πρέπει να προβληματίσει. Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί, έχουμε αξίες και λύσεις, δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης. 

Ο εκπρόσωπος των μεταρρυθμιστών, που θα συμπορευθεί με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αισθανόμαστε τόσο δεμένοι με το Ποτάμι, που νιώθουμε ένα», ενώ υπογράμμισε ότι το κόμμα αυτό έχει κάνει πράξη αυτά που λέει.

Ο Θεόδωρος  Σκυλακάκης, εκπρόσωπος της Δράσης, που θα έχει μια θέση στο Επικρατείας -μη εκλόγιμη θέση- τόνισε ότι «μας δίνεται μια ευκαιρία να δούμε γιατί φτάσαμε εδώ και να βρούμε με τι τρόπο θα μπορέσουμε να το αλλάξουμε».

Ο Γιώργος Βλάχος από το το σχήμα Μπροστά ανέφερε ότι «πάμε μπροστά με συνεργασίες», ενώ τη στήριξη στο κόμμα ανακοίνωσε και η Λενιώ Μυρβίλη από τους Πράσινους, η οποία θα είναι στην Α' Αθήνας.

Ακόμα, στις συνεργασίες θα είναι μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρονάς, η Ρίκα Βαγιάννη στη Μαγνησία, ο Κώστας Παταβούκας στα Τρίκαλα, ο Γιώργος Λαμπράκης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Μαρία Νταλιάνη και η Γιώτα Φέστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης