Το Ποτάμι: Η παρέα του Μαξίμου παζαρεύει με τους καναλάρχες τη διάσωσή της

Το Ποτάμι: Η παρέα του Μαξίμου παζαρεύει με τους καναλάρχες τη διάσωσή της

«Τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο κόσμος και γελάει με τους ξαφνικούς λιβανωτούς που κάνουν κατά καιρούς διάφορα ΜΜΕ στον κ.Τσίπρα και τους «έμπιστους» συνεργάτες του», συνεχίζει

Το Ποτάμι: Η παρέα του Μαξίμου παζαρεύει με τους καναλάρχες τη διάσωσή της
Ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, κατηγορώντας την «παρέα του Μαξίμου» για σχέσεις διαπλοκής με καναλάρχες και εκδότες. 

«''Η παρέα του Μαξίμου'' – όπως την αναφέρει και ο Μανώλης Γλέζος - εδώ και επτά μήνες παζαρεύει με τους καναλάρχες και τους εκδότες την προβολή της και τώρα τελευταία τη διάσωσή της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Κλείσιμο
«Τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο κόσμος και γελάει με τους ξαφνικούς λιβανωτούς που κάνουν κατά καιρούς διάφορα ΜΜΕ στον κ.Τσίπρα και τους «έμπιστους» συνεργάτες του», συνεχίζει. 

Τέλος κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια σπίλωσης του κόμματος τους, εκτοξεύοντας «λάσπη». 

«Τώρα λένε ότι το Ποτάμι συνηγόρησε να μοιραστούν μερικά εκατομμύρια στα κανάλια. Η θέση μας είναι σαφής. Ο δωρεάν διαφημιστικός χρόνος προβλέπεται από το νόμο. Και τα κανάλια υποχρεούνται να τον παραχωρήσουν στα κόμματα, χωρίς συμψηφισμούς ή ανταλλάγματα. Η κατανομή όμως πρέπει να υπολογιστεί ανάλογα με την ώρα προβολής και η αποτίμηση να γίνει με όρους διαφημιστικού χρόνου. Άλλη είναι η τηλεθέαση στις 2 το ξημέρωμα και άλλη στις 8 το βράδυ. Αυτό, λοιπόν, που ζητάμε είναι η δίκαιη κατανομή του δωρεάν χρόνου ανάμεσα στα κόμματα, χωρίς τις αλχημείες των μηχανορράφων του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης