Ποτάμι: Με Βαγιάνη, Καφετζόπουλο, Γιώτα Φέστα και Παταβούκα τα ψηφοδέλτια

Ποτάμι: Με Βαγιάνη, Καφετζόπουλο, Γιώτα Φέστα και Παταβούκα τα ψηφοδέλτια

Επώνυμοι στις λίστες που θα ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης - Στα ψηφοδέλτια, μεταξύ άλλων, ο ποιητής Γιώργος Χρονάς, η δημοσιογράφος Μαρία Νταλιάν, ο καθηγητής Χάρης Τσούκας, η Λενιώ Μυριβίλλη από τους Οικολόγους

Ποτάμι: Με Βαγιάνη, Καφετζόπουλο, Γιώτα Φέστα και Παταβούκα τα ψηφοδέλτια
Tις εκλογικές λίστες του σχήματος παρουσιάζει σήμερα το Ποτάμι, σε ειδική εκδήλωση στο Γκάζι, με το τον Σταύρο  Θεοδωράκη να καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την εν λόγω πολιτική δύναμη που αντιπροσωπεύει το νέο, συνεχίζοντας την ίδια ώρα  την επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Στα ψηφοδέλτια, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνονται πρόσωπα ο ποιητής Γιώργος Χρονάς, οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα και Αντώνης Καφετζόπουλος, οι δημοσιογράφοι Ρίκα Βαγιάνη και Μαρία Νταλιάν, ο καθηγητής Χάρης Τσούκας, η Λενιώ Μυριβίλλη από τους Οικολόγους και ο Παναγιώτης Βλάχος από τη μεταρρυθμιστική κίνηση του ΠΑΣΟΚ «Μπροστά».  Επίσης, περιλαμβάνονται αθλητές όπως οι πρώην μπασκετμπολίτες Κώστας Παταβούκας, ο Μέμος Ιωάννου, αλλά και ο πρώην προπονητής της εθνικής βόλεί Στελιος Προσαλίκας.  Το φιλελεύθερο κόμμα Δράση του Στέφανου Μάνου αποφάσισε να ενταχθεί πάλι στις λίστες του Ποταμιού.

Συνεχίζει το Ποτάμι την κριτική του στην απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με έμφαση, αυτή τη φορά, σε ζητήματα Παιδείας -και συγκεκριμένα στο δημοφιλές «σπορ» του κόμματος Τσίπρα, αυτό των διορισμών. Χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θειδωράκη αναφέρεται ότι, «δέκα ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία η εκπαιδευτική κοινότητα για ακόμα μια φορά ταλανίζεται από τα κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία. Κι ενώ θα περίμενε κανείς η απελθούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και το δίδυμο Μπαλτάς-Κουράκης να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει πώς θα καλύψει όλα τα σχολεία της χώρας (είναι 12.000, 15.000, 20.0000 ή μήπως 25.000 τα κενά;), φαίνεται ότι έχει άλλες προτεραιότητες, δημιουργώντας περισσότερα κενά».

Κλείσιμο
Το Ποτάμι καταγγέλλει ότι μια ημέρα πριν την παραίτηση της κυβέρνησης προχώρησε σε αποσπάσεις 82 εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας” 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης