«Αποκλείεται παντελώς» το σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ, λέει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

«Αποκλείεται παντελώς» το σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ, λέει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο μεγάλος συνασπισμός είναι κρυφός στόχος της ΝΔ και κύκλων που επιβουλεύονται τη χώρα και δεν πρόκειται να συμβεί, είπε η Όλγα Γεροβασίλη - «Έκλεισε το μάτι» σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι η Αριστερά έχει την κουλτούρα της συνεργασίας εφόσον υπάρχουν κοινοί στόχοι

«Αποκλείεται παντελώς» το σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ, λέει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
«Το σενάριο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ αποκλείεται παντελώς» διαμήνυσε σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη, πάγωνοντας τα... χαμόγελα που είχαν στην τυχαία συνάντησή τους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο Αλέξης Τσιπρας και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε οτι ο μεγάλος συνασπισμός ειναι κρυφός πόθος της ΝΔ και κύκλων που επιβουλεύονται τη χώρα και δεν πρόκειται να συμβεί.

Όπως διευκρίνισε η εθνική συνεννόηση και οι συνεργασίες γίνονται με προϋποθέσεις και όταν υπάρχουν κοινή στρατηγική και κοινοί στόχοι. Ας μας πουν, τόνισε η κυρία Γεροβασίλη, τι θέση έχουν για τη ΔΕΗ, τις ομαδικές απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις συλλογικές συμβάσεις.


Κλείσιμο

Παντως η Όλγα Γεροβασίλη, χωρίς να τροποποιήσει τη  θέση της για τις προϋποθέσεις, απάντησε πιο διπλωματικά για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία με το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ, ή και τα δύο αυτά κόμματα. Η Αριστερά έχει από παλιά την κουλτούρα της συνεργασίας, σημείωσε, προσθέτοντας ότι το κλειδί ειναι οι κοινοί στόχοι.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πάντως ότι «η προσπάθεια του παλαιού, απαξιωμένου και διεφθαρμένου συστήματος να μπει από το παράθυρο δεν θα πετύχει».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης