Δίκαιη κατανομή του δωρεάν τηλεοπτικού χρόνου ζητά το Ποτάμι

Δίκαιη κατανομή του δωρεάν τηλεοπτικού χρόνου ζητά το Ποτάμι

«Ο δωρεάν διαφημιστικός χρόνος προβλέπεται από το νόμο και τα κανάλια υποχρεούνται να τον παραχωρήσουν στα κόμματα, χωρίς συμψηφισμούς ή ανταλλάγματα», υπογραμμίζει το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη

Δίκαιη κατανομή του δωρεάν τηλεοπτικού χρόνου ζητά το Ποτάμι
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί το Ποτάμι σχολιάζοντας την κυβέρνηση Τσίπρα με αφορμή την κατανομή του δωρεάν χρόνου στα κόμματα, δανειζόμενο μάλιστα τη φράση του  Μανώλη Γλέζου «παρέα Μαξίμου».

Συγκεκριμένα, κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η παρέα του Μαξίμου έχει έγνοια τη λάσπη προς το Ποτάμι, που ζητά δίκαια κατανομή του δωρεάν χρόνου.

«Η παρέα του Μαξίμου – όπως την αναφέρει και ο Μανώλης Γλέζος - εδώ και επτά μήνες παζαρεύει με τους καναλάρχες και τους εκδότες την προβολή της και τώρα τελευταία τη διάσωσή της», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτουν ότι «τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο κόσμος και γελάει με τους ξαφνικούς λιβανωτούς που κάνουν κατά καιρούς διάφορα ΜΜΕ στον κ.Τσίπρα και τους "έμπιστους" συνεργάτες του». 

Κλείσιμο
«Τώρα λένε ότι το Ποτάμι συνηγόρησε να μοιραστούν μερικά εκατομμύρια στα κανάλια. Η θέση μας είναι σαφής. Ο δωρεάν διαφημιστικός χρόνος προβλέπεται από το νόμο. Και τα κανάλια υποχρεούνται να τον παραχωρήσουν στα κόμματα, χωρίς συμψηφισμούς ή ανταλλάγματα», υπογραμμίζουν σχολιάζοντας τη λάσπη προς το κόμμα. 

Η πρόταση του Ποταμιού είναι η κατανομή να υπολογιστεί ανάλογα με την ώρα προβολής και η αποτίμηση να γίνει με όρους διαφημιστικού χρόνου. «Άλλη είναι η τηλεθέαση στις 2 το ξημέρωμα και άλλη στις 8 το βράδυ. Αυτό, λοιπόν, που ζητάμε είναι η δίκαιη κατανομή του δωρεάν χρόνου ανάμεσα στα κόμματα, χωρίς τις αλχημείες των μηχανορράφων του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρουν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης